Şehit polisin isminin Söke Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna verilmesi ile ilgili törene Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, İl Jandarma Komutanı Jan. Kd. Alb. Halil Şen, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutanı İstikam Alb. Uğur Hakan Kocatürk, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Barış Altıntaş, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Gürer, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Günal ve şehit polisin yakınları katıldı.
Törende yapılan konuşmalarda şehit polisin özgeçmişi hakkında bilgi verilirken il Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ yaptığı konuşmasında şehitlik mertebesinin önemine dikkat çekti.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger konuşmasında şehitlik mertebesinin herkese nasip olmayan bir mertebe olduğunu söyledi. Vali Köşger; “Her arkadaşımız kendine verilen görevleri gereği yurdun dört bir yanında vatan şuuru içerisinde görev yapma gayreti içerisindeler. Polis memuru kardeşimiz de vatan şuuru ile görevi başında iken şehitlik mertebesine ulaştı. Bu güne kadar şehit olan kardeşlerimizin hikayelerini ailelerinden yakınlarından dinledikçe onların ne kadar sevilen birileri, ailelerinin göz bebekleri olduklarını öğrenince duygularımız bir kat daha artıyor. Onların isimlerini ölümsüzleştirerek, vefakarlık yaparak ailelerin acılarını bir parça hafifletildiğini düşünüyorum” dedi.
Tüm şehitlere rahmet dileyen Vali Köşger, Aydın’ın tüm şehitlerinin isimlerinin okullara verileceğini sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından Şehit Polis İbrahim Karaaslan Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nin açılışı yapıldı.