Şehidin eşi Seda Saka, 2 aylık bebekleri Ömür Dila'yı da kucağına alarak cenaze törenine katıldı. Çok üzgün olduğu görülen Seda Saka metanetini korumaya çalışarak şehitlik mertebesinin kimseye nasip olmayacağını söyledi. Acılı eş, şehit Saka ile en son mesajlaştığında, 'Beni merak etmeyin, çok iyiyim' dediğini ifade etti.
Eşinin kendisine şehit olduğu gün mesaj attığını ve iyi olduğunu söylediğini anlatan acılı eş, eşinin doğum izni alarak, kızları Ömür Dila'yı son kez gördüğünü ifade etti.

Şehit Jandarma Onbaşı Saka'nın naaşı ilk olarak, baba ocağı olan Alparslan Türkeş Mahallesi'ndeki evlerine getirildi. Polis ve sağlık ekiplerinin de hazır bekletildiği evin önüne getirilen cenaze, şehidin ablalarını gözyaşına boğdu. Asker selamı ile kardeşlerini karşılayan ablalar, Saka'nın görev arkadaşlarına sarıldı. Saka'nın silah arkadaşları da gözyaşı döktü. Ablası Sema Saka ise ağlayıp terör örgütünü sevindirmeyeceğini belirtti. Şehid Saka'nın dayısı Halil Gökpınar da evin önüne cenaze aracının başında dua etti.

Şehidin naaşı daha sonra, Nurdağ Hurşit Camii'ne getirildi. Cenaze törenine katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin şehidin babası Halil Saka'nın elinden tutarak, başsağlığı diledi ve teselli etmeye çalıştı. Şehidin cenazesinin gelmesiyle birlikte, tören alanına geçildi. Burada da şehidin yakınları, Saka'nın üniformasını tabutunun üzerine koyarak gözyaşı döktü.

Gaziantep İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin naaşı Hurşit Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.