AYDINPOST ÖZEL

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, Anneler günü dolayısıyla şehit aileleriyle Pazar günü kahvaltıda bir araya geldi.
İl Başkanı İsmail Hakkı Eser, Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Can Yılmaz, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sevil Esin ve yöneticilerin katıldığı Turistik Park"taki kahvaltıda, birçok şehit ailesi gözyaşına boğuldu.
Kahvaltıda konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, “Anneler gününde sizlerle bir arada olmak bizim için gurur verici. Sizler bu vatan için en kıymetli varlığını feda ettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu vatan sizlere minettardır. Bizleri evladınız olarak kabul edin, anneler gününüz kutlu olsun” dedi.
İl Başkanı Eser ise, “Şehitlik herkesin ulaşamayacağını bir mertebe. Bu mertebeye eriyen evlatlarımızın annelerisiniz, sizlerle onur duyuyoruz. Gerektiğinde canını bile hiçe sayan bu ülkenin evlatları olduğu sürece Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Cennet anaların ayakları altındadır” diye konuştu.
Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Sevil Esin, AK Parti teşkilatına teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Bizleri yalnız bırakmadınız. Bugün bazı annelerimiz ağlıyor. Onlar onur gözyaşları, bizler şehit gözyaşı döküyoruz. Böyle anlamlı bir günde anneler gününde bizler de şehit evlatlarımızı hatırladık. Sizlerle anneler gününde birlikte olmak çok büyük bir mutluluk” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Sevil Esin"e Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten gül hediye etti. Salondaki tüm annelere de gül dağıtıldı.