Bu çalışmaları kapsamında en son Aydın merkezde yaşayan bir şehit ailesine konuk olan Ülkü Ocakları Aydın Şubesi üyeleri, şehit ailesinin duygularını paylaştı.
Ziyarette şehit ailelerindeki gurur ve mutluluğun Türk milletine güç verdiğini ifade eden Burak Pehlivan, “Büyük Türk milletine hizmet etme şerefini canı ile taçlandıran yiğitlerimizin
yiğit ailelerini ziyaretlerimizde büyük bir mutluluk duyuyoruz. Her ziyaretimizde şehitlerimizin hatıralarını yaşıyoruz. Türk milletini tehdit altında hisseden Ülkücüler, Büyük Önder Atatürk"ün gençliğe hitabesinde ifade edilen vazifeyi her zaman hazırdır. Bize emanet bırakılan bu büyük davaya hizmet yarışı devam etmektedir. Bu yarışta şehit düşmüş
dava arkadaşlarımızı saygı ile anıyorum. Allah onlardan razı olsun. Şehitler Allah"a, kalanlar önce Allah"a sonra bizlere emanet” dedi.
Ülkü Ocakları Aydın Şubesi"nin yıllardır aksatmadan kendilerini ziyaret ettiğine işaret eden şehit yakınları ise, “Biz biliyoruz. Oğlumuzun şahadeti binler yiğit doğurdu. Sizlerle guru duyuyoruz. Sizin gözlerinizde oğullarımızı görüyoruz. Sizin dilinizden oğlumuzu dinliyoruz. Allah sizlerden razı olsun” diye konuştular.