Vali Hüseyin Avni Coş, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şubesini ziyaret etti. Şube binasında gerçekleşen ziyarette Vali Coş, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şube Başkanı Sevil Esin ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.
Ziyarette konuşan Vali Coş, şehit ve gaziler sayesinde ülke ve dünya güzelliklerinden istifade edebildiğini söyledi. Türk milleti ve devletinin şehitlere ve gazilerimize çok şey borçlu olduğunu vurgulayan Coş, “Şehit yakınları ve gazilerimiz, bize milletimizin bir emanetidir. Bu emanete ne kadar iyi sahip çıkabilirsek, görevimizi o kadar iyi yerine getirebilmiş oluruz. Bu bilinçteyiz. Tabii devletimizin hür ve bağımsız yaşayabilmesi için gerektiğinde yine şehitler ve gaziler vermeye devam edeceğiz. Bu kaçınılmaz bir şey. Bundan asla yılmayacağız. Şer odakları ne kadar gayret gösterirse, ne kadar hain planlar peşinde olurlarsa olsunlar, devletimiz her türlü zorlukla, tertiple ve hainlikle başa çıkacak güçtedir. Asla devletimize ve aziz milletimize kimse zarar veremeyecektir. Bağımsızlığımızı temsil eden şanlı bayrağımı, ebediyete kadar hür ve bağımsız olarak göklerde dalgalanacak” dedi.
Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şube Başkanı Sevil Esin de, Vali Coş"un ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Coş"un sürekli kendileriyle birlikte olduğunu ve sorunlarıyla yakından ilgilendiğini kaydeden Esin, şehit ve gazi aileleri olarak ülkenin birlik ve beraberliğinin korunması noktasında hareket ettiklerini kaydetti.
Vali Coş, Şehit Aileleri ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Aydın Şubesini ziyaretinin ardından Polis Emeklileri Derneği Aydın Şube Başkanı Nurettin Yüce"yi de ziyaret ederek, dernek üyesi emekli polislerle bir süre sohbet etti. -iha