Kuşadası Ticaret Odası tarafından organize edilen anlamlı iftar yemeği, Atınç Otel'de gerçeklestirildi. Yemeğe, Kuşadası merkezi ile Davutlar ve Güzelçamlı beldeleriyle köylerdeki sehit ailelerinin mensuplarının yanı sıra, Kaymakam Mustafa Esen, Garnizon Komutanı Murat Biçer, Belediye Başkanı M. Esat Altungün, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Ören, Askerlik şube Başkanı Murat Çelebi ve Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ve eşleri katıldı.
Düzenlenen yemekten önce tüm şehit ailelerine Kaymakam Mustafa Esen ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yemekte bir konuşma yapan Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, her türlü övgünün, saygının ve fedakarlığın üzerinde olan şehit ailelerini ağırlamaktan büyük onur duyduğunu söyledi. Vatan için canını verenlerin ulaştığı şehitlik mertebesinin en yüksek makam olduğunu vurgulayan Esen, "şehit ailelerine bir Kaymakam ve bir vatandaş olarak ilgim büyük. Onların
önünde saygıyla eğiliyorum" dedi.
Belediye Başkanı M. Esat Altungün de en kısa sürede Şehit Aileleri Derneği'ne belediye olarak yer tahsis edeceklerini söyledi.