Nazilli'de, şehit aileleri ve gaziler, belediye tarafından verilecek kartlarla şehir içi minibüslerden ücretsiz olarak yararlanacak.
     Nazilli Belediyesi ile Nazilli Şehir İçi Minibüs Kooperatifi arasında varılan anlaşma doğrultusunda, şehit ailelerine belediyece verilecek kartlarla şehir içi toplu yolcu taşımacılığı yapan minibüslerden ücretsiz yararlanma imkanı getirildi.
     Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bazı şehit aileleri ve gazilere minibüslerden ücretsiz yararlanmalarını sağlayacak tanıtım kartlarını başkanlık makamında düzenlenen törenle verdi.
     Alıcık, törende yaptığı konuşmada, şehitlik ve gazilik makamlarının önemine işaret ederek, şehiri içi minibüs servisi yaptıkları anlaşma ile Nazilli'de yaşayan şehit ailelerine ve gazilere bir nebze olsun yardımda bulunmak istediklerini ifade etti.
     Uygulamayı minibüs kooperatifinin de desteği ile hayata geçirdiklerini dile getiren Alıcık, ''Göreve geldiğim günden itibaren tüm gayretim ile benim gönlümde her zaman özel yerleri olan şehit aileleri ve gazilerimiz için çalışmalar yapmaya çalıştım. İlk icraatımız çeşitli cadde, kavşak ve parklara şehit kardeşlerimizin isimlerini vererek onların isimlerini yaşatmak oldu. Bu çalışmalarımız gücümüz ölçüsünde devam edecek'' dedi.
     Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin de Nazilli Belediye BaşkanıAlıcık'ın her zaman desteğini gördüklerini ifade etti.