'Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Seda Sayan, samimi açıklamalar yaptı.

UYUŞTURUCU ÇETESİNİN İÇİNDEN ALDIM ONU

'Kocaman bir aileye bakıyorum. Yatırımımı yapmak zorundayım. Bensiz ne yaparlar? Yarınlarını düşünmek zorundayım. İki kardeşim çok iyiler. Şahin ceza evinde çıkmasına az kaldı, 2 ayı daha var. Arkadaş çevresi bozdu onu. Şahin’le çok üzüntüler yaşadım. Uyuşturucu çetesinin arasından aldım onu. Allah bizi sınıyor. Anasını babasını inkâr edenler bile var bu camiada. Her ne olursa olsun onlar benim kardeşlerim, ailem. Ben görevlendirildim, ailem için, insanlara faydam olsun diye görevlendirildim. Ekonomi yapmayı hiç bilmem. Yatırım konusunda çok iyi bir ekibim var. Para ne için? Tabi ki yatırımımı yapacağım.

ÇOCUKLUĞUMU YAŞAYAMADIM
 
'Ben çocukluğumu yaşayamadım. Çocuğumda anneanneyi annesi olarak gördü. Annenin tadını çıkaramadı. Kep giyme töreninde yoktum. Hep çalıştım. Oyuncaklarım olmadı. Ben çocuğuma en iyi, güzel arabayı alırım. Altımda arabam yokken kardeşim Sedat’a son model araba aldım. En iyi şeyleri yiyip, en güzel şeyleri yaşasınlar. Benim kendi yaşadığım standartta ailemin bütün bireylerini yaşatıyorum. Hiçbiri benden aşağıda yaşamaz. Buna asla izin vermem. Bu konuyla ilgili konuşacak adamın alnını karışlarım.'
 
BOTOKSUMU İHMAL ETMEM
 
Botoksumu hiç ihmal etmem, hep yaptırıyorum. Ama ben bu konuda çok büyük bir talihsizlik yaşadım. Kuliste göz çizgilerime botoks yaptırırken bir şey enjekte edildi ve gözaltımda torbalar oluştu. Hiçbir şey fayda etmedi. Sonra doktorum dedi ki ‘sana bomba koymuşlar dokular parçalamışlar içten.’ Sonra ameliyat ile kurtuldum o torbalardan. O son operasyonla 10 yaş birden gençleştim."
 
Çok doğru besleniyorum. Canımın istediğim her şeyin tadına bakıyorum. Pilates yapıyorum. Belim kalmadı. Kalın bacaklı, popolu diyebilirsin ama belim hiç yok. Artık 40’lı yaşı aşınca daha dikkat ediyorsun o efelik gidiyor. Selülitim var. Yıllardır söylerim. Gülben Ergen’in son fotoğraflarına değinmek isterim. Mayolu halini de biliyorum her halini biliyorum çünkü arkadaşım. Onu savunmak için söylemiyorum. O derece selüliti yok bunu bana da zamanında yaptılar. Ben de Gülben gibi tam iskeleden çıkıyordum ve fotoğrafları bozup verdiler. Ben zaten sütun gibi bacaklarım var demedim ki. Ayrıca olsa ne olur olmasa ne olur. Güzellik yarışmasına katılmayacağım ki."

EVLİ ADAMLARLA İLİŞKİYE GİRMEDİM
 
"Evli barklı adamlarla menfaatim için ilişkiye girmedim. Kan kustum. Aç gittim. Paramı alamadım. Azmettim. Bir gün bana bu acıları çektirenlere beni ayakta karşılaşacaksınız dedim, yaptım da. Hiç kimse diyemez ben bu kadına ev kaldım araba aldım… Alnını karışlarım. Hep çalıştım, çok çalıştım. Şu an Seda Sayan olmasam gider yine parayı bulurum.
 
HÜKÜMETTEN GÖREV BEKLİYORUM

"Ben kadınlar konusunda hükümetin bana görev vermesini bekliyorum. Kadın ve aileden sorumlu bakanlara bakıyorum ne yapıyorlar? Bizlerden yardım almamalılar. Kadınlar başka türlü güven ve sevgiyle bakıyorlar bana. Kadına şiddet konusunda hükümet demeli ki sen bu bakanlıkta çalışacaksın. Sen bu kadınları tanıyorsun napalım, kriz masası oluşturacağız diyecek.