Cumartesi günü büyük bir katılımla meslek komitesi, Çarşamba günü de meclis divanı seçimleri tamamlanan Kuşadası Ticaret Odası"nda bugünde başkan, yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB delege seçimleri yapıldı. Serdar Akdoğan, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı seçilerek güven tazelerken, 6 günlük seçim süreci de tamamlanmış oldu.
Kuşadası Ticaret Odası"nın Akdoğan pasajındaki eski hizmet binasında gerçekleşen seçimlere meslek komitesi seçimlerinde Kuşadası Ticaret Odası Meclisi asil üyeliğine seçilen 41 işadamı katıldı. Hakim nezaretinde gerçekleşen seçimler sonucu 31 oy alan Serdar Akdoğan, 4 yıl daha görev yapmak üzere açık farkla Kuşadası Ticaret Odası Başkanı oldu. Güven tazeleyen Serdar Akdoğan"ın karşısına aday olarak çıkan Kuşadası Genç İşadamları Derneği temsilcisi Ali Can Turan ise ancak 8 oy alabildi. Bir oyun boş kullanıldığı seçimlerde, bir meclis üyesi de oylamaya katılmadı.
Seçimlerin ardından bir açıklama yapan Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, seçimlerin büyük bir katılım ve sağduyu içerisinde gerçekleştiğini belirterek, “ Şahsıma ve yönetim kuruluma bir dönem daha görev veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Kuşadası"na ve üyelerimize yakışır başarılı bir seçim sürecini tamamlamış olduk. Bundan sonra yeni katılımlarla güçlenen meclisimiz ve yönetimimizle birlikte Kuşadası Ticaret Odası üyelerine hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.
Serdar Akdoğan başkanlığındaki Kuşadası Ticaret Odası"nın yönetim kurulu üyeliklerine ise Bülent Bakyaz, Nejad Özalp, Mustafa Oğuzkaan, Namik Kemal Daylan, Mehmet Çavuşoğlu, Murat Öncü, Mahmut Öztaş, Tolga Erdem, Sefa Zengin ve Haydar Erbay seçildi. Murat Hikmet Boranalp, Nejat Özalp, Mustafa Oğuzkaan ve Namuk Kemal Daylan"ın TOBB delegeliğine getirildiği seçimlerde ayrıca Kuşadası Ticaret Odası"nın 4 yıl boyunca görev yapacak Disiplin Kurulu da Mustafa Dinçoğlu, Yılçan Aslan, Macit Demiroğlu, Akan Evren, Ayhan Özkan, Bilgehan Algan ve Zafer Tongaz"dan oluştu.