'G.Saray geçmişteki hatalarını kabullendi' AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hakan Şükür, Manisa İl Gençlik Kolları’nın düzenlediği ’Gençlik Şölenine’ katılmak için Manisaya gitti. Sultan Camisi’nde Cuma Namazı’nı kılan Şükür’e çıkışta, halk ilgi gösterdi. Bir süre manisalılarla sohbet eden Şükür, yağmura rağmen, beraberindeki AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Manisa Milletvekili adayları Selçuk Özdağ, Sait Han Bakşi ve bazı partililerle esnafı ziyarete edip, sorunlarını dinleyip, karanfil dağıttı.

Manisa’nın kendisine uğurlu geldiğini belirten Hakan Şükür, "Burada Olimpik Milli Takım ile kamp yaptık. Daha sonra katıldığımız turnuvada Avrupa Şampiyonu olduk. Genç yaşımdan bu yana Manisa’da katıldığımız organizasyon ve müsabakalarda hep rekor kırdık. 241. golümü de burada attım" dedi.

Gazeteciler, teknik direktör Fatih Terim’in tekrar Galatasaray’ın başına getirilmesiyle ilgi soruya Hakan Şükür, "Kötü bir sezonun ardından gelişi umut oldu. Eski arkadaşlarımız yavaş yavaş kulüp bünyesine çekilmeye başlandı. Bu da geçmişte yapılan hataların kabullenildiği anlamına gelen durum oldu. Umarım arkadaşlarımızla birlikte camia çok güzel günler görür" diye cevap verdi.