Belediye Başkanı Mümin Kamacı başta Altınkum"da bulunan müzikli yerler olmak üzere şehrin birçok noktasında yeni icraatlar ortaya koyacaklarını ifade ederek, “Başta Altınkum sahil şeridi üzerinde bulunan ve canlı müzik yapan mekânları oradan kaldırarak ikinci koy tarafına yapacağımız yeni yerlere taşımayı hedefliyoruz. Artık Atınkum sahil şeridi vatandaşlarımızın gürültüden uzak dinlenebilecekleri bir yer haline gelecek. Bu boşalan mekânlara da bir düzen vererek halkın bir takım ihtiyaçlarını karşılayabilecek mekânlar haline getireceğiz. Örneğin; El sanatlarının sergilendiği küçük atölyeler, küçük modern kafeteryalar ve yürüyüş yolları olacak. Bu mekânların hepsini Belediye olarak biz üstleneceğiz. Bu yerleri kiraya vererek de belediyemize gelir kazandıracağız” dedi.
Belediye Başkanı Mümin Kamacı ayrıca Fevzipaşa Mahallesinde de bir takım yeni düzenlemeler yapılacağını belirterek, “Fevzipaşa Mahallesinde yapacağımız çalışmalarla Fevzipaşa"yı Altınkum"a rakip hale getirmeyi planlıyoruz, bir nevi arada rekabet oluşacak. Ayrıca Didim Meslek Yüksek Okulunun Fevzipaşa Mahallesi sınırları içerisinde yer almasından dolayı gençlerimizin sosyalleşmesi açısından buradaki sahil şeridine kafeler ve mekânlar yapılarak buraları cazibe merkezi haline getirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Başkan Mümin Kamacı açılacak olan Didim Yat Limanı ile de Didim Turizminin hareket kazanacağını vurgulayıp kaliteli ve paralı turistin Didim"i tercih edeceğini sözlerine ekledi.