Yaklaşık bir hafta önce tefriş edilen Hürriyet Caddesi üzerindeki CHP seçim bürosu büyük bir açılışla gerçekleştirildi. Öğle saatlerinde ilçe binasında Nazilli başta olmak üzere İsabeyli ve Pirlibey Belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği adaylarının son listesinin açıklandığı ve adayların tek tek tanıtıldığı toplantının ardından tüm adaylarla birlikte çarşı esnafını ziyaret eden ve ardından ilçe seçim bürosu açılışı için seçim bürosuna gelen kalabalık CHP"li gurup ilgi odağı oldu.
Açılışta konuşan Nazilli Belediye Başkan Adayı Feyzullah Erkut, “Aday belirleme süreci tamamlandıktan sonra bugünden itibaren 15 yıllık özlemimiz olan Nazilli Belediye Başkanlığı için 29 Mart seçimlerine tek vücut olarak gireceğiz. Cumhuriyet halk partililer olarak çok çalışarak belediye başkanlığını alacağız. Seçim sürecine girerken 3 aday adayı olarak hazırlık yaptık. Bugün tek aday olarak belediye başkanlığı adaylığım çıktı. İl genel ve belediye meclis üyeliği adaylığı için liste sıkıntısı yaşadık. Ama ne olursa olsun listemizi tamamladık ve adaylarımızı belirledik. Aday belirleme sürecimiz tamamlandı ve bugün listemizi açıklıyoruz. Tüm aday arkadaşlarımın listedeki yerleri konusunda sıkıntısı yoktur. Çünkü CHP"nin aday listesinde yer almak bir ayrıcalıktır. Onur verici ve gurur verici bir olaydır” dedi.
Büyük bir katılım nedeniyle birçok partilinin dışarıdan dinlediği Erkut"un konuşmasının ardından partililer seçim bürosu açılışı ve çarşı esnafı ziyareti için hareket ettiler. İlk olarak uzun çarşı esnafını ve paralelinde yer alan cadde ve sokakları gezen Erkut ve Partililer uzun bir konvoy eşliğinde seçim bürosuna kadar yürüdüler.