Vatandaşların ve partililerin de yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Aydın Belediye Başkanı ve DP Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin görev süresinin de değerlendirmesini yaparak “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.
Aydın Merkez Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde oluşturulan Seçim Bürosu"nda düzenlenen toplantıda Belediye Başkanı İlhami Ortekin, Aydın"ın son 5 yıldaki kazanımlarını da kısaca özetleyip, yapılan çalışmaların özetini taşıyan kitabı da vatandaşlara dağıttı. Konuşmasında, genlere ve yaşlılara da büyük önem vrdiğini kaydeden İlhami Ortekin, Aydın"ın geleceği gençlere yönelik yapılan ve yapılacak hizmetlerden de söz ederek "Gençlere yönelik hizmet kontratı" adı altına bu yöndeki projelerini de açıkladı.
Aydın Belediyesi"nde yönetimi devraldıktan sonra bugüne kadar gerçekleştirdiği tüm yatırımlarda güç ve cesareti Aydın halkından aldığını kaydeden DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin, gençlere hitaben yaptığı konuşmasında “Sevgili gençler; sizlerin çocukluk dönemine denk gelen süreçte başlayıp bu gençlik günlerinize kadar süren yaklaşık 7 yıldır Aydın Belediye Başkanıyım. Uzun sayılabilecek bu hizmet süremde size sağlık ve huzur içerisinde yaşayacağınız bir kent hazırlamak amacıyla çaba sarf ettim. Umuyorum çocukluğunuza dair günlrinizi çağdaş Aydın"da geçirmiş olmaktan mutlusunuzdur. Sevgili Gençler; Sizin için özel hazırlanan bu kitapçıkta yapılacağını beyan ettiğim siz gençlerimize yönelik tüm hizmetleri 2 yıl sonunda bitirmeyi kabul ve taahhüt ediyorum. Siz her şeyin en iyi ve en güzeline layıksınız” yazılı kendi imzasını taşıyan kitapçığı dağıttı.
Öte yandan Aydın halkına da projelerinden söz eden DP Aydın Belediye başkan Adayı İlhami Ortekin, Aydın Belediyesi"ni devraldığı noktadan bugünkü gelinen noktaya kadar yapılanları kısaca özetleyip, önümüzdeki dönemde yapacaklarını başlıklar halinde anlattı. Konuşmasında sürekli sosyal belediyecilikten söz eden DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin, Aydın"da altyapı sorunlarının çözüldüğünü şimdi Aydınspor"dan Aydın"da yaşayan bakıma muhtaç yaşlılara kadar herkesin mutlu olacağı bir şehri oluşturmak için başlattıkları projeleri uygulayacaklarını kaydetti.
Ortekin halka ve basın mensuplarına hitaben konuşmasında “Sevgili Hemşerilerim; Bildiğiniz gibi Belediye Başkanlığı bizim tarafımızdan başından bugüne kadar, patronluğa özenen değil, yol ve yön gösterici, ön açıcı, fırsat ve olanak yaratıcı bir liderlik olarak benimsenmiştir. İlimizde bulunan tüm resmi ve sivil kurum ve kuruluşlarla Aydınsevdası dışında herhangi bir önyargı taşımayarak, özel ve siyasi hiçbir beklenti içinde olunmadan Aydın adına bir uzlaşı sağlanmıştır. Bu sosyal uzlaşı tüm halkı kucaklayacak biçimde gemişletilerek ortak akıl ile buluşturulmuştur. Aydın Belediyesi"nde dönemimizde hep "Önce İnsan" denilmiştir” ifadelerine yer verdi.
Geri kalan 5 yılda Aydın"ın Aydın"da yaşayan vatandaşlarında değerli katkıları ile çok değiştiğini kaydeden DP Aydın Belediye Başkan Adayı İlhami Ortekin konuşmasını şöyle sürdürdü. “Aydın, renksizliği, sessizliği ve hareketsizliği geride bırakmış, tüm dışımızdaki şartlardan genel olumsuzluklara rağmen geleceğine ve yarınlarına güvenli, sorunlarının giderek çözüldüğüne ve çözüleceğine inanan, esenlik içinde ve sağlıklı uzun yaşamayı hedefleyen, hiç sorunsuz değil ama en azından ümitli-mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline gelmiştir. Amaç geldiğimiz bu noktadan çok daha ilerilere gitmek Aydın yıldızını daha da parlatmaktır. Yine sizinle ve bizden esirgemediğiniz güveninizden alacağımız şevk ve güç ile, içimizdeki bitimsiz heyecan ve sevginin ışığıyla Aydın"a ve elbette sizlerin hizmetkarlığına devam edeceğiz”

VİDEOYU İZLEMEKE İÇİN TIKLAYIN