Süper Lig'in ikinci yarısı öncesi Antalya'da çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenman ile hazırlıklarına devam etti.

Antalya'nın Belek beldesinde yapılan çalışmaya kamp kadrosunda bulunan 29 futbolcuda katıldı. Tedavileri tamamlanma aşamasına gelen Ekrem, Nihat, Onur ve Necip takımdan ayrı koşu yapmakla yetindiler.

Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman kondüsyon ve pas çalışması ile başladı. Daha sonra iki gruba ayrılan Siyah Beyazlı oyuncular hücum varyasronları, şut ve frikik çalışmaları yaptılar. Hücum varyasyonlarında Quaresma, Fernandes ve Simao attıkları goller ve yaptıları ortalar ile öne çıkarken, frikik atışlarında Almeida'nın sol ayağı ile attığı goller göz doldurdu.

Portekizli oyuncu sert vuruşları ile kaleyi koruyan Cenk ve Hakan'a goller atarken, diğer takım arkadaşları Almeida'yı attığı her golden sonra alkışlarla tebrik ettiler.

Öte yandan teknik direktör Schuster, Almeida, Guti, Quaresma, Fernandes, Nobre, Simao, Ernst, Aurelio gibi as takım olarak nitelendirilecek futbolcuların arasında Bobo'yu dahil etmedi. Bobo şut ve varyasyonları çalışmasını A2 takımdan hazırlık kampına getirilen oyuncularla birlikte gerçekleştirdi. Brezilyalı oyucunun Schuster'in bu tercihine oldukça bozulduğu ve morelinin iyi olmadığı gözlenirken, antrenman sırasında sık sık sahanın diğer tarafında çalışan as takım oyuncularının antrenmanını gözlemledi.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi antrenmana çıkarma yaptı. Siyah Beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu, Fahrettin Cüroğlu, Orhan Saka, Doğan Küçükemre, Mehmet Soysal, Engin Baltacı, Sinan Vardar ve Ahmet Akpınar sabah yapılan antrenmanı izlediler.

Beşiktaş bu akşam Sivasspor ile yapacağı hazırlık maçı ile Antalya kampına devam edecek. Siyah Beyazlı takımda yeni transferleri Simao, Almeida ve Fernandes'in henüz lisansları çıkmadığı bu oyuncudan sadece ikisi Sivasspor'a karşı görev yapabilecek.

Ayrıca Beşiktaş bir süredir temas halinde olduğu Sezer Öztürk için yarın Eskişehirspor ile son bir görüşme yapacak. Siyah Beyazlı takımın futbol komitesi başkanı Serdal Adalı yarın akşam Antalya'da Eskişehirspor başkanı Halil Ünal ile bir araya gelecek.