Sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya"da sürdürecek Beşiktaş"ta kamp kadrosu belli olurken, gönderilmesi düşünülen Tabata, Fink ve Zapotocny kadroya alınmadı.

Bu üç oyuncu gibi takımdan ayrılacağı yönünde iddialar bulunan ve sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kalan Ferrari de kamp kadrosunda yer almadı.

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Bernd Schuster, 29 kişilik kadroya genç oyuncu Rıdvan Şimşek"i de dahil etmezken, bu oyuncuların yanı sıra izinli olan ve takım arayışında bulunan Fatih Tekke ile Yusuf Şimşek de Antalya"ya götürülmeyecek.

Bu arada, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Brezilyalı Bobo kamp kadrosuna dahil edildi.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İSTANBUL"DA ÇALIŞACAK

Beşiktaş"ta ayak parmağındaki sakatlık nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan İbrahim Üzülmez ise İstanbul"da kalacak.

Sakatlığı nedeniyle ilk yarının son maçlarında takımını yalnız bırakan tecrübeli oyuncunun tedavi programını İstanbul"da uygulayacağı öğrenildi.

İbrahim Üzülmez gibi uzun süreli sakatlık yaşayan Holosko da kamp kadrosunda bulunmuyor.

7 GENÇ OYUNCU KADRODA

Siyah-beyazlı ekibin Antalya kadrosunda 7 genç oyuncu kendine yer buldu.

İlk yarının son maçlarında forma şansı bulan Ali Kuçik"in yanında, A2 takımından Doğukan Pala, Furkan Şeker, Umut Kaya, Mertcan Demirer, Muhammed Demirci ve Oğuz Ceylan Antalya"da takımla çalışma fırsatı yakaladılar.

KAMP KADROSU

Beşiktaş"ın Antalya kampı kadrosunda ise şu oyuncular bulunuyor: Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Mert Nobre, Guti Hernandez, İbrahim Toraman, Necip Uysal, Muhammed Demirci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Ersan Adem Gülüm, Cenk Gönen, Ali Kuçik, Ricardo Quaresma, Onur Bayramoğlu, Oğuz Ceylan, Tomas Sivok, Bobo, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio, Roberto Hilbert, Hugo Almeida, Simao Sabrosa, Manuel Fernandes, Umut Kaya, Mertcan Demirer, Doğukan Pala, Furkan Şeker.

RIDVAN ŞİMŞEK ŞOKTA

Beşiktaş'ta Antalya kampı kadrosuna alınmayan genç sağ kanat oyuncusu Rıdvan Şimşek, büyük şok yaşadığını belirterek, kiralık olarak başka bir takıma gidebileceğini A2 takımında oynamayacağını söyledi.

'SCHUSTER BENİ YETERSİZ BULMUŞ'
Rıdvan kartalbakisi.com'a yaptığı açıklamada sakatlığının ardından büyük gayretle çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Antrenmanlarda en çok çalışan isimler arasında yer alıyordum. Sakatlık sonrası açıklarımı kapatmak için büyük gayret gösterdim. Ancak hocamız bana şans dahi vermedi. Beni yetersiz bulmuş ve kamp kadrosuna almadı. Büyük bir şok yaşıyorum" dedi.

"BENİ HİÇBİR ŞEKİLDE DÜŞÜNMEDİĞİNİ İMA ETTİ"
Bernd Schuster ile görüşmesini de anlatan genç futbolcu, "Hocamız Schuster beni yeterli bulmadığını ve kamp kadrosuna almadığını söyledi. İstanbul'da kalacak yabancı oyuncularla birlikte çalışmamı, daha sonra da A2 Takımına gideceğimi söyledi. Kendisine beni gelecekte düşünüp düşünmediğini, daha sonra şans verip vermeyeceğini sordum. Beni hiçbir şekilde düşünmediğini ima etti ve kaçamak cevaplar verdi. Eğer istersem kiralık olarak gönderilebileceğimi söyledi' ifadelerini kullandı.

"A2 TOPÇUSU DEĞİLİM"
Başka bir takıma kiralık olarak gidebileceğini ancak olayın daha çok sıcak olduğunu belirten Şimşek, "Şu an olayın şokunu yaşıyorum. Kiralık olarak başka bir takıma gidebilirim ama ben A2 topçusu değilim. A2 takımla çalışma fikrine sıcak bakmıyorum' dedi.

"7 AY BOYUNCA NELER ÇEKTİĞİMİ BİR BEN BİLİRİM"
Beşiktaş'ın başarısı için mücadele verirken çok büyük bir sakatlık geçirdiğini ancak kendisine yeteri kadar sahip çıkılmadığını söyleyen Rıdvan, 'Beşiktaş forması ile çok iyi bir performans sergilerken sakatlandım. Sakatlığım çok büyüktü, futbol hayatım bile sona erebilirdi. Sakatlığım öncesi Beşiktaş'ın sağ kanadının yıllarca vazgeçilmeyecek oyuncusu olduğum söylenirken, sakatlık sonrası yüzüme bile bakılmadı. Sakatlığımın beşinci günü etrafımda kimseler kalmadı. Yöneticiler halimi hatırımı bile sormadı. Benimle ilgilenmediler ve konuşmadılar. 7 ay boyunca neler çektiğimi bir ben bilirim' ifadelerini kullandı.

"SCHUSTER BANA, 'SEZON BAŞINDAN BERİ SENİ İSTEMEDİĞİMİ YÖNETİCİLER SÖYLEMEDİ Mİ' DEDİ"
Yöneticilerin kendisi ile ilgilenmemesine çok üzüldüğünü belirten Rıdvan, "Benimle konuşup takımdaki geleceğim hakkında kimse fikir beyan etmedi. Beni en çok üzen şey ise herkesin Schuster'in niyetini bilip bana söylememiş olması oldu. Schuster konuşmamızda 'Seni sezon başından beri istemiyorum, takımımda hiç düşünmedim. Bunu yöneticiler sana söylemedi mi' demesi oldu. Keşke bunu bana daha önce söyleselerdi. Ona göre planımı yapardım. Ayrıca yöneticilerden bana en azından moral vermelerini beni motive etmelerini beklerdim. Bu bile yapılmadı" dedi.