Türkiye genelinde yapılan ve 8’inci sınıflar bazında 1 milyon 54 bin 508 öğrencinin katıldığı SBS de büyük bir başarı gösteren ve Türkiye birincisi Nazilli öğrencileri kabul eden Nazilli Kaymakamı Yıldız, öğrencileri ödüllendirdi. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan’da hazır bulundu.
Nazillili öğrencili elde ettikleri başarı nedeniyle kutlayan Kaymakam Yıldız, “Bundan sonraki eğitim ve öğretim yıllarınızda ve özel yaşantınızda da bu tür başarılarınızın devamını dilerim. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her başarı ödüllendirilmelidir. Bu sizlerin başarısı planlı ve programlı çalışmalarınızın birer ürünüdür. Yalnız sizleri değil sizleri bu seviyede yetiştiren anne ve babalarınızı da kutluyorum, tebrik ediyorum” dedi.
Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Yıldız, onlara ileride hangi meslekleri tercih edeceklerini sordu. Başarılı öğrencilerden bir tanesinin kaymakam olmak istediğini öğren Yıldız, öğrenciyle kaymakamlığın sırlarını açıkladı. Ziyaretin sonunda Yıldız, başarılı öğrencileri fotoğraf makinesiyle ödüllendirdi.