Melikgazi ilçesinde bulunan bir internet kafeye gelen şahıs, masa açtırarak bilgisayardan sayısal loto sonuçlarına baktı. Numaralarının kendi kuponu ile tuttuğunu gören talihli, önce gözlerine inanamadı. Bir kalkıp bir oturan, ardından da koşarak kafe işletmecisine tekrar baktırıp numaraların aynı olduğuna emin olan talihli, sevinçten adeta havalara uçup koşar adımlarla çıkarak kayıplara karıştı.

O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, kafe işletmecisi Fatih Aslan yaşananları anlattı. Şanslı numaraların İstanbul, Kadıköy'de oynandığını öğrendiğini belirten Aslan, "Numaraların aynı olduğunu gözümle gördüm. Talihli Kayserili. Ben gelen kişinin telaşlı iniş çıkışlarından şüphelendiğim için oturduğu bilgisayarın ekranını kaydettim. Ekranında sayısal loto sonuçları vardı. Tekrar bana gelerek sonuçlara birlikte bakmamızı istedi. Ben de sayısalı pek bilmediğim için sonuçları internette aradık ve numaraları beraber karşılaştırdık. Numaraların aynı olduğunu görünce koşarak sır oldu" dedi.
Kişinin şans oyununu İstanbul'da oynadığını tahmin ettiğini söyleyen Aslan, "Sayısal loto geçtiğimiz hafta oynandığı için Kayseri'ye gelmiş olabilir. Kendisinin simasını hatırlıyorum. Bu semtlerde oturuyor olabilir" diye konuştu.