Samsun'dan Çarşamba ilçesi istikametine seyreden Sinan Bahadır (29) yönetimindeki otomobil, sağanak netîcesinde yoldan çıktı, yol ortasındaki aydınlatma direği ve ağaca çarptı. Ölen Turan Kocakoç ve İsa Güllü'nün cesedi, dakikalarca savcının gelmesi için bekletildi.

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun'dan Çarşamba ilçesi istikametine seyreden Sinan Bahadır (29) yönetimindeki 55 AV 859 plakalı otomobil, Samsun-Ordu kara yolunun 6. kilometresinde sağanak netîcesinde yoldan çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil refüjdeki aydınlatma direğine ve ağaca çarptı. Kazada Turan Kocakoç ve İsa Güllü hayatını kaybederken, sürücü ile otomobilde bulunan Mustafa Gümüş (24) ve Ziya Kaymak (39) ağır yaralandı.

Yaralılar 112 Ambulans Servisi'nce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerden biri otomobilin arka koltuğunda, diğeri ise refüjde dakikalarca savcının gelmesi için bekletildi. Ölen vatandaşların sağanak altında ıslanmasına dayanamayan polis memurları ise cesetlerin üzerlerine branda örttüler. Cesetler Tekkeköy İlçesi Aile Sağlığı Merkezi'ne götürüldü.

Kazada ölen Turan Kocakoç'un Ünye Kaymakamlığı'nda çalıştığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.