Geçen hafta kansere yenilen Ceyla Gölcüklü'nün, 7 ay önce Anadolu Hisarı'nda bir yalı aldığı ortaya çıktı. Gölcüklü, hastalanmadan önce 7 milyon dolar ödediği 2 katlı yalının tadilatını yaptırıyormuş

Yakalandığı pankreas kanseri nedeniyle geçen hafta hayata veda eden sosyetenin tanınmış simalarından Ceyla Gölcüklü'nün, ölümünden 7 ay önce Anadoluhisarı'nda bir yalı satın aldığı ortaya çıktı. Ulus Platin Evleri'nde kızı Lara ile birlikte oturan Ceyla Gölcüklü'nün yalıya yaz aylarında taşınmayı planladığı öğrenildi. Gölcüklü'nün hastalanmasıyla birlikte tadilatı da yarım kalan yalı, kızı Lara'ya kaldı. Şu an sıvalı olan yaklaşık 1500 metrekare kullanım alanlı 2 katlı yalının fiyatının 7 milyon dolar olduğu öğrenildi. Ceyla Gölcüklü, cenazesinde mezarına toprak atıp, tabutunu taşıyan eşi Shery Shahnavaz'dan 2005 yılında boşanırken 140 milyon TL nafaka almıştı. Gölcüklü'nün yaşam mücadelesi verdiği günlerde, ortaya atılan söylentilerden biri de Platin Evleri'ndeki dairesinin kirasını ödeyemediği şeklindeydi. Ceyla Gölcüklü'nün yakınları bu dedikoduları yalanlarken, ünlü sosyetiğin 7 ay önce aldığı ortaya çıkan yalı da bu haberleri çürüttü.

Komsusu eski rallici Atakan
CEYLA Gölcüklü'nün vefat etmesiyle birlikte yalıda yapılan tamiratlar da yarım kaldı. Yalıdaki işçilerin astığı öğrenilen Fenerbahçe bayrağı ise dikkat çekti. İstanbul'un en güzide semtlerinden biri olan Anadoluhisarı'nda Demirören, İnönü ve Koç gibi tanınmış ailelerin yalıları bulunuyor. Gölcüklü, yaz aylarında yerleşeceği Boğaz'a nazır yeni evinde eski rallici İskender Atakan ve Bursalı bir işadamı ile komşu olacaktı.