Sarp Levendoğlu, kısa süre önce Ahmet Mümtaz Taylan’dan boşanan rol arkadaşı Ayçin İnci ile aşk yaşadığı iddiasına sevgilisi Begüm Birgören’le Etiler’de baş başa yemek yiyerek cevap verdi.

EL ELE YEMEĞE ÇIKTI

Mesaj kaygılı yemek! Sarp Levendoğlu ile ‘Mor Menekşeler’ dizisinde birlikte rol aldığı Ayçin İnci’nin aşk yaşadığı haberleri geçen haftaya damga vurdu! Ünlü oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’la 5 yıllık evliliği bir süre önce sona eren İnci ile Levendoğlu’nun, dizinin Eskişehir’ deki setinde yakınlaştığı iddia edildi. Bu iddianın ardından Sarp Levendoğlu üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisi Begüm Birgören’ le el ele yemeğe çıktı.

İLİŞKİDE HER ŞEY YOLUNDA

Levendoğlu'yla Birgören pek görülmedikleri Etiler’de Nusret adlı restoranda yemek yedikten sonra çıkışta mutluluk pozları verdi. İkili çıkışta, “Her şey yolunda ” demekle yetindi. Ayçin İnci’nin Eskişehir’deki dairesinde buluştukları iddiaları için Levendoğlu, “Ayçin yalnız kalmasın diye evi Ahmet Abi tuttu ona. Eve üç kere git tim, ikisin de Ahmet Abi oradaydı” diye açıklama yapmıştı.