Show TV'de 2,5 ay önce yayına giren 'Suskunlar' dizisinin setinde önceki gün büyük bir kaza yaşandı...
Bize olayı, setteki bir arkadaşımız anlattı. 
Anlatırken sesi titriyordu, belli ki olayın çok etkisinde kalmıştı.
'Suskunlar'ın dünyaca ünlü ABD yapımı sinema filmi 'Sleepers'tan uyarlandığını sağır sultan bile duydu.
'Ezel'in senaristlerinden Pınar Bulut'un kaleme aldığı dizi; Kuyudibi Mahallesi'nde büyüyen, kardeş gibi olanEcevit (Murat Yıldırım), Sarı Bilal (Sarp Akkaya),İbrahim (Güven Murat Akpınar) ve Zeki'nin (Tugay Mercan) çocukken yaptıkları masum bir hata sonucunda hayatlarının altüst olmasını konu ediyor.
Bu dört delikanlı, çocuk çetelerinin vazgeçilmez elemanı Ahu'yu (Aslı Enver) da bir noktada yanlarına alarak, geçmişte yaşadıklarının intikamını almaya karar verirler...
Sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin son iş gününde'Takoz İrfan'ı canlandıran Mehmet Özgür ile 'Sarı Bilal'i oynayan Sarp Akkaya'nın kavga sahnesi çekilmektedir.
İşte ne olduysa o çekimler sırasında olur.
Mehmet Özgür'ün elindeki bıçak yanlışlıkla Sarp Akkaya'nın bacağına giriverir.
Halbuki o sahnede Mehmet Özgür bıçağı havada savuracak, Sarp Akkaya ise saldırıyı eğilerek savuşturacaktır.
Bir anda set karışır, Mehmet Özgür şaşkın bir şekilde etrafına bakınırken, set çalışanları başına gelene çok şaşıran Sarp Akkaya'yı kucaklayıp hızla en yakın hastaneye yetiştirirler.
Allah'tan yara fazla büyük değildir. Dikiş atılır ve tedavi tamamlanır. Tabii set o gün tatil edilir.

HANDE YENER VE SİNAN AKÇIL:

Boşver İzel’i bizim işimizi yap

İki ünlü pop müzik şarkıcısı İzel ile Hande Yener'in arasındaki gerginlik son günlerin en çarpıcı magazin gelişmesi oldu...
Sessiz, sakin bir insan olarak tanınan İzel, Twitter'da adeta açtı ağzını yumdu gözünü...
Şöyle diyordu meslektaşına: "Hande amacın beni çıldırtmaktı ve nihayet 10 küsur yıl sonra bunu başardın. Benden ve sevdiklerimden uzak dur artık. Yeter doy! Temizle şu kalbini."
Şarkıcının bir başka twett'i ise şöyleydi:
"Hayatımda ilk defa böyle bir şey yapıyorum, ilk defa susmuyorum. Konu 15 senedir süren bir konu... Nedenlerini yazmaya buradaki harfler yetmez. Tek ricam iki tarafın da sevenleri karışmasınlar, olay çok uzun ve hiçbir şeyi bilmiyorsunuz. Ne kıskançlık ne reklam. Yoksa 15 yıl beklemezdim. Sabrımı zorladınız, patlattınız. Kendime yakıştıramadığım bir hareket yaptırdınız. Hep işimi yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Size rağmen."

Sattı albümüne harcadı

Hande Yener, İzel'e cevap vermedi.
Sadece tweet'lerini retweet yapmakla yetindi.
Hande konuyla ilgili konuşmayacağını söylüyordu. İzel'i aradım, çok doluydu:
"Benim ne kadar sakin bir insan olduğumu herkes bilir. Düşünün beni bile çıldırttı" dedikten sonra ekledi:
"Artık tweet filan yazmak ve görmek istemiyorum. İnsan oraya girince dayanamıyor. Bazı yazılanları görünce kayıtsız kalmak için mangal gibi bir yüreğe sahip olmanız lazım. Tweet okumamak ve yazmamak için cep telefonumu değiştirdim. Eski tip telefonlardan aldım. Şimdi onu kullanıyorum. Yaptığıma ben bile şaşırdım. Demek ki ne kadar dolmuşum. Ama artık yeter, bunu her şey için yaptım."
Ardından yapımcı Polat Yağcıİzel ile olan anlaşmasını feshettiğini duyurdu.
Yağcı, aynı zamanda Hande Yener'in de plakçısıydı ve iki sanatçısının kavgasında faturayı İzel'e kesmişti.

Bu kez İzel'in annesi Habibe Çeliköz'ü aradım. Habibe Hanım'a kızının yaşadıklarını sordum; işte anlattıkları:
"Benim kızım çok çekti, çok sabretti. O kadın 15 yıl kızımla uğraştı durdu. İzel'in basın danışmanını elinden aldı, asistanını aldı. Şimdi de İzel'in sağ kolu olan yeğenim Suzan'ı almaya çalışıyor. Bestecisine, söz yazarına el attı. İzel bu son albümü yaparken Almanya'da 6 ay yaşadı. Söz yazarı ve bestecisine orada ev tuttu. Almanya'da üç kişiye baktı. Albüme cebinden 250 bin lira harcadı. Polat Bey de harcadı, kızım da harcadı. Kızım Bağdat Caddesi'nde 350 metrekare ev sattı. Haksızlıklara çok sabretti ama artık sabrı taştı.Cumartesi gecesi benim kızım 5 saat ağladı. Polat Bey'in sanatçılarına adil davranması gerekir. 'Beni rezil ettiniz' diyor ama kızım susarsa da mağdur oluyor.
Beni asıl şaşırtan Sinan Akçıl'ın tutumu. İzel ile onlar çok iyi arkadaştı, bir ilişki yaşamışlardı. O zaman beni yere göğe koyamaz, "Habiş" derdi. Şimdi ise Hande Yener ile bir olup İzel'e karşı cephe alıyor.
Bunu uydurmuyorum, şahidim var. İzel, albümü için Berlin'deki stüdyoda Bülent isimli yarı Türk yarı Alman bir aranjörle çalıştı. O sırada Hande Yener ile Sinan Akçıl da Amsterdam'da single yapıyorlar.
Ve İzel'in çalıştığı o Bülent'i arayıp, "Boşver İzel'in albümünü, gel bizim işimizi yap" diyorlar. Soruyorum size bu insanlık mı? Böyle bir şey arkadaşlığa, dostluğa sığar mı?"
Telefonu kapatınca Hande Yener ile Sinan Akçıl birlikteliğiyle ilgili yaygın şekilde konuşulan 'aşk' iddialarını düşünüyorum... O iddiaların doğru olduğuna dair düşüncem daha da netleşiyor.