Yalın"ın “Ben Bugün” isimli 4"üncü albümü 14 Mayıs"ta müzik marketlerdeki yerini aldı. 2 yıl aradan sonra çıkan albümü heyecanla bekleyen Yalın hayranları şarkıları dinlediğinde bir sürprizle karşılaştı. Çünkü söz ve bestelerin Yalın"a ait olduğu ibaresi bulunan albümün 4"üncü şarkısı “Bit Pazarı” "nın müziği, bu yıl Eurovision"da Norveç"e açık ara farkla birinciliği getiren Fairytale (Peri Masalı) şarkısının tıpatıp aynısı çıktı.
Toplatılabilir
Sözü ve müziği Alexander Rybak"a ait olan şarkı 5 aydır müzik kanallarında "Eurovision"daki en favori şarkı"olarak yayınlanıyordu. Etnik ezgileriyle herkesin beğenisini kazanan şarkı Norveç"e 387 puan kazandırmıştı.

MESAM (Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği) Başkanı Ali Rıza Binboğa bu durumun Yalın"ın albümünü tehlikeye sokacağını belirterek şunları söyledi: “Eserin gerçek sahibi Alexander Rybak"ın şikayetçi olduğu takdirde Yalın"ın albümü toplanabilir. Eğer altına bir de eser sahibi olarak kendi adını yazmışsa Rybak yüklü miktarda tazminat davası da açabilir. Biz MESAM olarak dünya repertuarını da koruyoruz. Bununla ilgili "Bu şarkı aynen alınmıştır" diye bir ihbar söz konusu olursa, şarkıyı teknik bilim kuruluna göndeririz. Rybak ” Yalın"ın en şiddetli şekilde cezalandırılmasını istiyorum “ diye başvuru yapabilir. Bu durum hapis cezasına kadar gider. Her türlü izinsiz kullanım korsanlıktır.”