Şarkıcı Hamiyet"in, Balıkesir"in Edremit İlçesi"ne bağlı Altınoluk Beldesi"nde oturan babası Kurban Etyemez, eşiyle tartıştıktan sonra tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Dün gece, dışarıda arkadaşlarıyla alkol aldığı öne sürülen emekli işçi Kurban Etyemez, saat 22.30 sıralarında İskele Mahallesi Atatürk Caddesi"ndeki evine geldi. Kurban Etyemez, iddiaya göre bir süre sonra eşi emekli öğretmen 54 yaşındaki Asiye Etyemez ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın uzaması üzerine yatak odasında bulunan ruhsatlı tabancayı alıp, iki el havaya ateş eden Kurban Etyemez, daha sonra eşinin şaşkın bakışları arasında namluyu şakağına dayayıp tetiği çekti.

Asiye Etyemez"in haber vermesiyle eve gelen jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, Kurban Etyemez"in olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Bir süredir çeşitli turistik tesislerde çalıştığı öğrenilen Kurban Etyemez"in cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Sinir krizi geçiren eşi Asiye Etyemez ise sağlık görevlilerince iğne yapılarak sakinleştirildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Medyaradar