Büyük bir servete sahip olmasına rağmen cimriliğiyle ünlü olan 43 yaşındaki şarkıcı Emrah (Erdoğan), 2 yıldır beraber yaşadığı Sibel Kirer'le önceki akşam evlendi.
 
Ancak şarkıcının camları değiştirildiği için inşaat iskelesi kurulu olan Conrad Otel'in terasını seçmesi, çağırdığı yaklaşık 70 davetliyi şoke etti.
 
Güneş'ten Recep Aslan'ın haberine göre aralarında Kirer'in aile üyelerinin ağırlıklı olduğu konuklar terasa 2 ayrı güvenlik noktasından isim kontrolü yaptırarak geçebildi.
 
Görevliler özellikle konuklardan görüntü alınmamasını rica etti. 18.00'de kokteylle başlayan düğünde yağmur yağdığı halde şemsiye olmaması dikkat çekti.
 
Yemek yemeyi bekleyen konuklar masalarında sadece şarap ve kuruyemiş buldu. Hamile olan gelin Kirer'in belirginleşen karnı iyice dikkat çekti.
 
Sanat dünyasından sadece organizatör Ahmet San'ın çağrıldığı nikahı Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu kıydı.
 
Nikah sonrası Emrah, eşiyle kendi şarkısında dans etti. Canlı müzik yerine lap top'tan müzik çalınan düğün kısa sürdü ve alışıldık eğlence görüntüleri yaşanmadı.
 
Belçika doğumlu olan 34 yaşındaki gelin Kirer, düğün sonrası sosyal medyada soyadını Erdoğan olarak değiştirdi.
 
Öte yandan aşırı tutumlu olmasıyla tanınan, gayrimenkul zengini Emrah nikahtan önce Sibel Kirer ile evlilik sözleşmesi yaptı.
 
Esas mesleği şarkıcılığı bırakıp Emrah'ın emlakçılığını yapan Sibel Kirer, önüne konulan bu sözleşmeyi hiç düşünmeden imzaladı. . Bu sözleşmeye göre Sibel, evlilikleri boyunca Emrah’ın aldığı mallara hiçbir şekilde ortak olamayacak.