Kuşadası"nda önceki gün akşama doğru meydana gelen trafik kazasında 10 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisine çarparak, hayatını kaybetmesine yol açan sarhoş otomobil sürücüsü tutuklandı. Sarhoş sürücü cezaevine konulurken, dün toprağa verilen Uğur"u 1 yaşında iken evlatlık olarak alan Hikmet Öztatar, Türkmen Camii"nde evlatlığı için mevlit okuttu.
Bilindiği gibi, 10 yaşındaki olmasına rağmen hayatı acılarla dolu olan Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Uğur Öztatar dün akşamüzeri meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Kuşadası çevre yolunda Öztataroğlu Sitesi"nin önünde Saat: 17.30"da meydana gelen trafik kazasında mahalle arkadaşlarıyla bayram gezmesine giden 10 yaşındaki Uğur Öztatar isimli ilköğretim okulu öğrencisi bir çocuk, aşırı sürat yapan 43 yaşındaki Ramazan Çavdarlı yönetimindeki 09.K. 4454 plakalı aracın altında kalmıştı. Kazada, aracın çarptığı ve 100 metre sürüklediği Kuşadası Nermin-Metin Akar İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Uğur Öztatar olay yerinde hayatını kaybederken, kazaya yol açtıktan sonra kaçan sürücü ise polis tarafından yakalanmıştı.
Tüm Kuşadası"nı ağlatan evlatlık Uğur ise gözyaşları arasında Kuşadası"nda toprağa verilmişti. Uğur için kendisini 1 yaşındayken evlatlık olarak alan Hikmet Öztatar, bugün Türkmen Camii"nde mevlit okuttu. Duygulu anların yaşandığı mevlitte, 3 yıl önce vefat eden eşinden sonra hayattaki tek tutunduğu dal olan evlatlığını da trafik canavarına veren Hikmet Öztatar güçlükle ayakta durdu.
Bu arada, 10 yaşındaki Uğur"un hayatını kaybettiği trafik kazasına yol açan araç sürücü 43 yaşındaki araç sürücüsü 43 yaşındaki Ramazan Çavdarlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Kazadan sonra kaçan ve polis tarafından kısa sürede gözaltına alınan belediye işçisi Ramazan Çavdarlı, yapılan kontrolde 273 promil alkollü çıkmıştı.Aşırı sürat sonucu kazaya sebebiyet verdiği ileri sürülen ve ehliyetine de daha önce alkollü araç kullanmaktan el konulan Ramazan Çavdarlı, taksirle adam öldürmek suçundan tutuklanarak, Söke Cezaevi"ne konuldu.