Mersin'in Silifke ilçesinde 36. Silifke Kültür Haftası'nın son gününde ünlü sanatçı Rafet El Roman konser verdi. İzdihamın yaşandığı konserde sanatçının hayranlarıyla polis arasında arbede yaşandı. Sanatçının şapkasını alıp kaçan bir hayranı da zabıta ekiplerine uzun süre direndi.

Atatürk Anıtı yanında oluşturulan sahnede hayranlarıyla buluşan Rafet El Roman, konser sırasında sevilen şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. Bu sırada iki grup arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Sözlü sataşmaların ardından taraflar birbirine girdi. Polisin olaya müdahalesiyle kavga eden gruplar, konser alanından çıkarıldı. Sahneye fırlayan bir hayranı, şarkı söyleyen Rafet El Roman'ın şapkasını aldı. Zabıta ekipleri, sahneden indirilen gencin elindeki şapkayı alamayınca genç konser alanından dışarı çıkarıldı. Bayan bir hayranı Rafet El Roman'a sahnede ulaşmak isterken, zabıtaların engeline takıldı. Zabıtaların güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı genç kız, Rafet El Roman'a ulaşamayınca gözyaşlarına boğuldu.

Ünlü sanatçı, ağlayarak "Rafet Abi Seni çok Seviyorum" yazılı pankart açan bayan hayranını sahneye davet etti.

Sunuculuğunu Murat Yeni'nin yaptığı konserde Silifke'yi ve Silifkelileri çok sevdiğini belirten Rafet El Roman, "Silifke Kültür Haftası bu yıl 'Batırık Yılı' olarak kutlanıyormuş. Buna çok sevindim. Çünkü çocukluğumda bende annemlerle her gün batırık içerdim" dedi.

Konser sırasında bazı hayranlarının kavga çıkarmasına üzüldüğünü belirten Rafet El Roman, "Bu gece buraya kavga etmek için toplanmadık. Hepimiz eğlenmek için buradayız. Kardeşçe, dostça davranmak dururken niye kavga ediyoruz" diye konuştu. Konser sonunda Silifke Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Rafet El Roman'a plaket ve çiçek takdim etti.