Taslak yasalaşırsa, birden fazla tecavüz olayına karışan zanlı ilaçla hadım edilecek.

Her yıl binlerce kişinin canını yakan tecavüzcülerin kökü kazılacak! AK Parti İstanbul Milletvekili Alev Dedegil, "cinsel suçlara yönelik cezaların arttırılmasına yönelik" kanun teklifi hazırladı ve bu teklif dün itibariyle Meclis'e sunuldu. Tasarıya göre, cinsel suçlara verilen cezalar 2 katına çıkartılacak.

Tecavüzcüye 8-15 yıl değil, 12-20 yıl hapis cezası verilecek. Kadınlara da tecavüz suçlaması getirilecek.
Cinsel saldırı suçundan hapse mahkum olanlar, cezanın infazı ve koşullu salıverme sonrası denetim süresince testosteron etkisini azaltıcı tedaviye tabi tutulacak.

MAĞDURA YAKLAŞAMAZ
Tecavüz suçunun birden fazla işlenmesi durumunda ise zanlının "ilaçla hadım edilmesi" kaçınılmaz olacak. Bu kişiler mağdurun oturduğu ve çalıştığı bölgenin dışında ikamet etmek zorunda kalacak.

Mağdurun defalarca Adli Tıp'ta muayene olup, aynı travmayı defalarca yaşaması da önlenecek. Zorla evlilik de suç kapsamına alınacak. Evlenme yaşına ulaşmamış kişiyi zorla evlendirenler, 3 yıla kadar hapisle yargılanacak.

İŞTE AZILI SAPIKLAR
Ankara'da opera sanatçısı Şahin Ö., 10 ayrı tecavüz olayından tutuklandı. 82 yıl hapis cezası aldı. "Ümraniye Sapığı" Yaman Ö., 15 yaşından küçük 12 kıza tecavüz etti. 3 kıza ise tecavüz etmeye kalkıştı. Yargılandığı davalarda 30 yıl hapis cezalarına çarptırıldı. Bahçelievler'de A.E.K., 2007-2008 yıllarında 5 çocuğa tecavüz, 15 çocuğa da taciz etmekten yakalandı.