İşadamı O.Ö."ye montaj kasetle şantaj yapıp 1 milyon dolar isteyen şantajcılar, Capitol Alışveriş Merkezi"nde yakalandı.

Ünlü bir işadamına montaj yaptıkları görüntüyle “Seks kasedin var” diyerek şantaj yapan ve kasedi verme karşılığında 1 milyon dolar isteyen iki kişi yakalandı.

Polis, şantajcıları İstanbul"daki Capitol Alışveriş Merkezi"nde gerçekleştirdiği film gibi operasyonla yakaladı. İstanbul"un tanınmış işadamlarından ve önemli müteahhitlerden O.Ö."yü arayan iki kişi, ellerinde kendisine ait seks görüntüsünün olduğu CD bulunduğunu söyleyerek 1 milyon dolar istedi. O.Ö. de kasedin bir kopyasının kendisine gönderilmesini söyledi. Gelen kopya CD"de görüntünün montaj olduğunu anlayan işadamı O.Ö., Asayiş Şube Müdürlüğü"ne başvurdu.

AVM"DE RANDEVU

Polislerle birlikte hareket eden O.Ö.; Gasp Bürosu dedektiflerinin önerisiyle şantajcılara Üsküdar"daki Capitol Alışveriş Merkezi"nde randevu verdi. İşadamı 4 gün önce akşam saatlerinde iki şantajcıyla buluştu ve içerisinde para olan çantayı şantajcıya verip CD"yi aldı. Bu sırada alışveriş merkezinde pusu kuran dedektifler, iki şantajcıyı kıskıvrak yakaladı. İki şantajcı alışveriş merkezini gezmeye gelen yüzlerce kişinin şaşkın bakışları altında kelepçelendi.

Şantajcılar, bugün adliyeye sevk edilecek.