2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
İSTANBUL Ümraniye'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle camdan fırlayan 10 yaşındaki Barış Erdem'i yoldan geçenler buldu.
Kaza, bugün saat 13.00 sıralarında E-5 Karayolu Ümraniye- Küçüksu yol ayırımında meydana geldi. Abzullah Erdem yönetimindeki 34 YIF 13 plakalı otomobil, hareket halinde bulunan ve sürücüsü açıklanmayan 34 HY 686 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil, bariyerelere çarptıktan sonra 3 takla attı. Kazada sürücü Abzullah Erdem ve eşi Naime Erdem araçta sıkıştı. Gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araçta sıkışan çifti yaralı çıkartırken 9 yaşındaki Emre Erdem'in öldüğü tespit edildi. Sağlık ve itfaiye ekipleri ayrıldıktan sonra kaza yerinin yakınlarında çevredekiler tarafından yaralı bir çocuk daha bulundu. Ağır yaralı çocuğunun kaza yapan Erdem ailesinin oğlu 10 yaşındaki Barış Erdem olduğu belirlendi. Barış Erdem, çevredekiler tarafından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Aynı hastaneye kaldırılan ağır yaralı anne Naime Erdem kurtarılamazken baba, Abzullah Erdem'in tedavisine Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde devam ediyor. Diğer aracın sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaza nedeniyle trafik yaklaşık 1 saat aksadı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, araçlar çekiciler tarafından kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı DHA