Aydın Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) 3-4 Kasım tarihlerinde Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu'nun öncülüğünde İzmir Kültür Parkta'ki İş Geliştirme Platformu adı altında düzenlenen fuara katılıyor.
İş Geliştirme Platformu ve 2008 yılında yapılacak olan etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda bir araya gelen ASİAD üyeleri dernek başkanı Ahmet Celal Kavcar'dan bilgi aldılar. ASİAD üyelerinin de katılacağı ESİDEF İş Geliştirme Fuarı hakkında sinevizyon gösterisi yapılarak üyelere bilgi veren Başkan Kavcar “Aydın'da örnek alabileceğimiz firmalar çok az. Bu fuarla inanıyorum ki örnek alınabilecek firmaları yerinde görme imkanı yakalayacağız. ASİAD olarak Aydın'da Endonezya,Orta Asya ve Malili işadamlarını misafir ettik. Bu ülkelerin Türkiye'den büyük beklentileri var. Aydınlı işadamları olarak bu ülkelerin pazarlarında büyük oranda söz sahibi olmalıyız. Yabancı işadamlarını burada en iyi şekilde ağırlayarak ticaret için önemli olan güven duygusunu zaten oluşturduk. 3-4 Kasım tarihleri arasında katılacak olduğumuz fuara Balıkesir'den Antalya'ya kadar her sektörden küçük, orta ve büyük firmalar katılacak” dedi.
5 bin üye işadamının ortak düşünerek işbirliği imkanlarını tartışabileceği bir ortamı fuar sayesinde yakalayabileceğini ifade eden ASİAD Başkanı Celal Kavcar, güvenilir girişimcilere seslenebileceklerini sözlerine ekledi. Fuarın ortaklık ve katılım için uygun bir fırsat olduğunu vurgulayan Kavcar, “Aydınlı sanayici ve işadamlarımızın bu fuara özellikle ziyaret etmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.