Şahan Gökbakar ile süpriz bir aşka yelken açan Merve Sevi'nin bir ay önce ayrıldığı Paşhan Yılmazel, eski sevgilisi hakkında son kez konuştu. Merve Sevi'yle dost kalarak ayrıldıklarını söyleyen ve eski sevgilisine övgüler yağdıran Yılmazel, 'Merve daha 22 yaşında ve Şahan'a aşık oldu. Bu yüzden ilişkilerine saygı duyuyorum. Biz evlenmeyi planlıyorduk. Kısmet değilmiş. Dostane bir şekilde ayrılmıştık. Umarım aradığı aşkı bulmuştur' diye konuştu.

DÜŞMAN DEĞİLİM!

Merve Sevi'nin ilk aşkı olan genç oyuncu, 'Onun gibi muhteşem bir insana söyleyeceğim tek şey, mutlu olmasıdır. Zaten Merve hakkında olumsuz konuşmak bana yakışmaz. Ne Şahan ne de Merve ile düşmanlığım olabilir. Bana bu konuda başka bir şey sormayın' diye konuştu.
Sevi'nin Gökbakar'ın evine girerken görüntülenmesi ile ortaya çıkan süpriz aşk, genç oyuncunun 'Şahan ile iki haftadır birlikteyiz. Çok güzel giden bir ilişkimiz var. O, benim kendisine karşı hissettiklerimi reklam amaçlı kullanmayacak kadar karakterli bir insandır' sözleriyle resmiyete dökülmüştü. Sevi, ilk aşkı olan Paşhan'la ayrıldıktan yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve kısa bir süre önce bu ilişkiye de nokta koymuştu.