Turnagöl, evlilik öncesi eski sevgilisi Serven Kuzukoğlu'na da "Ben evleniyorum. Beni Unut" diye mesaj atmış. Çocukları ve eski eşi Arte Tahir ise Mehmet Çiftkurt'un evlendiğini duyunca çok üzülmüş.

Yıllar önce iki çocuğuna rağmen eşi Arte Tahir'den boşanan çapkın galerici Mehmet Çelik, iki aydır gizli aşk yaşadığı sanatçı Sibel Turnagöl ile geçtiğimiz hafta sonu gizlice Atina'da evlenmiş. Çelik ve Sibel Turnagöl'ün bundan iki hafta önce Kınalıada'daki Mimoza restoranda baş başa yemek yedikleri haberi bana gelmişti. Ben de bu ilişki zaten fazla uzun sürmez diye işin üzerinde pek durmamıştım. Ancak geçtiğimiz hafta Atina'da tatil yapan sevgililer yolda gördükleri bir arkadaşlarına evlendiklerini müjdelemiş. Sibel Turnagöl, Mehmet Çelik’ten önce yaklaşık bir yıl Sarven Kuzukoğlu ile aşk yaşamıştı. Bu ilişki süresince de Sarven Kuzukoğlu ile evlenmek istemiş.

Ancak Kuzukoğlu evlenmek için daha erken olduğunu söyleyince de “Senden ayrılıyorum” diyerek ayrılmış. İki ay önce Mehmet Çelik ile aşk yaşamaya başlayan Turnagöl, evlenmeden iki hafta önce de Sarven Kuzukoğlu'na kendisiyle evlenmediğini ima ederek “Sana inat evleniyorum” diye mesaj atmış. Evlenmeden birkaç gün önce de yine eski sevgilisi Sarven Kuzukoğlu'na “Ben evleniyorum. Beni unut” diye mesaj atmış. Çocukları ve eski eşi Arte Tahir, Mehmet Çelik’in evlendiğini duyunca çok üzülmüşler. Mehmet Çelik, Sibel Turnagöl'den önce şarkıçı Pınar Eliçe ile uzun süre aşk yaşamış, Pınar Eliçe'nin evlilik ısrarları yüzünden ayrıldıkları konuşulmuştu. Bakalım Atina'da gizlice evlenen Çelik ve Turnagöl'ün bu evliliklerine eski eş Kerem Alışık ve oğul Sadri ne diyecek?

Kaynak: Habertürk