İki listenin yarıştığı genel kurul toplantısında mevcut Başkan Samed Can güven tazeledi.

Söke Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurul toplantısı Haymanalı Düğün Salonunda yapıldı. Sökeli berberlerden Ali Kaya ve mevcut başkan Samed Can"ın yönetim için çekiştiği genel kurulda divan başkanlığını Aydın Esnaf Odaları Birlik Başkanı Hulusi Akşit yaptı. Haymanalı odaya kayıtlı 202 üyeden 169"unun katıldığı genel kurulda yapılan seçimler sonunda mevcut Başkan Samed Can"ın listesine 109, Ali Kaya"nın listesine ise 58 oy çıktı. Seçimlerde 2 oy ise geçersiz sayıldı.

Yapılan genel kurulda yeniden Başkan seçilerek güven tazeleyen Söke Berberler ve Kuaförler Odası Samed Can"ın yönetim kurulu İbrahim Madran, Gökay Yayla, Mustafa Kırlı, Aynur Akkaya ( Aydın) Hasan Çapkın ve Atiye Sertbaş"dan oluşurken; Mehmet Allı, Ali Demirkaya, Ertunç Dal Denetim kurulunda yer alan isimler oldular.

Yeniden göreve seçilen başkan Samed Can, “Genel kurula katılara bizleri destekleyen ya da desteklemeyen herkese teşekkür ediyorum. Demokratik ölçülerde bir genel kurul yaşadık. Görevimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm meslektaşlarımız arasında birlik ve beraberlik içerisinde sorunların çözümleri başta olmak üzere oda olarak üzerimize aldığımız sorumluluğun bilinci ile çalışacağız” dedi./iha