Hamburg Teknik Direktörü Martin Jol, Türkiye Ümit Milli Takımı"nda da forma giyen genç futbolcusu Tunay Torun'u da Galatasaray kadrosuna dahil etti.

Türk futbolcu Tunay Torun ise “Bir kaç dakika bile olsa, oynama fırsatı bulursam dünyalar benim olur“ dedi.

UEFA Kupası 4. tur rövanş maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Alman ekibi Hamburg"da teknik Martin Jol, 18 kişilik kadrosuna takımın en genç oyuncusu olan, 18 yaşındaki Türk forvet Tunay Torun'u da aldı. Mladen Petric ve Piotr Trochowski'nin sakatlığı, Albert Streit ve Mickael Tavares'in UEFA maçları için yasaklı olmaları nedeniyle ciddi sorun yaşayan Jol, Tunay Torun'u da İstanbul'a götürmeye karar verdi. Tunay Torun, kadroya girdiği için çok sevindiğini belirterek, “Bir kaç dakika bile olsa, Ali Sami Yen'de oynama fırsatı bulursam dünyalar benim olur. Ayrıca Galatasaray'da oynayan ve Milli Takım arkadaşlarımı da göreceğim için çok sevinçliyim“ dedi.

Almanya'da top oynamasına rağmen U21 Milli Takımında oynadığı için Türkiye'de daha fazla tanındığını söyleyen genç yetenek, ailesinin de maçı stadyumdan izleyeceğini söyledi.

"GALATASARAY TÜRKİYE'NİN EN İYİ TARAFTARINA SAHİP“

Ali Sami Yen'deki atmosferi U21 Milli Takım maçlarından bildiğini söyleyen Tunay Torun, “Hamburg'da oynanan maçta Galatasaraylılar takımlarını çok desteklediler. Hiç susmadılar. Ama Ali Sami Yen'de bunun çok daha fazlasını yaşayacağız. Rakip takımda olsak da o atmosferi yaşamak her futbolcu için unutulmaz bir an. Galatasaray Türkiye'nin en iyi taraftarına sahip. Gerçekten yüzde 100 takımlarının arkasındalar. Biz Hamburg olarak tabii ki galibiyet için çalışacağız. İlk golü atıp, Galatasaray'ın oyun düzenini bozabilirsek, başarılı olabiliriz. Ama Galatasaray çok güçlü takım. İşimiz hiç de kolay değil“ diye konuştu.

Hamburg"un bir önceki turda elediği Nijmegen maçında son beş dakikada forma giyen ve takdir toplayan Tunay Torun, karşılaşmanın çekişmeli geçeceğini de sözlerine ekledi.

MİLLİYET