Bir süredir sol diz uyluk kemiğindeki ağrılardan şikayetçi olmasına rağmen bu kritik karşılaşmada fedakârlık yapıp forma giyen kaptanın durumu daha da kötüye gitti. Sakatlığı yüzünden sol dizine yapılan özel bir bandajla sahaya çıkıp arkadaşlarını yalnız bırakmayan milli oyuncu, sert geçen karşılaşmada kendini fazla zorlayınca sol dizi esnedi ve durumu ağırlaştı.

DÜN yapılan idmana da katılmayan yıldız futbolcunun 18 Şubat"ta oynanacak A.Madrid karşılaşmasında forma giymesi zor görünürken, 21 Şubat"ta ligde Beşiktaş"la kozlarını paylaşacak olan sarı-kırmızılılar bu maçta sahaya "10 numarasız" çıkmak zorunda kalabilir. Ayrıca milli oyuncunun bugün bir kontrolden geçeceği, durumunda düzelme olmazsa Antalya kampına götürülmeyeceği öğrenildi.

KAPTANDAN gelen kötü haberle sarsılan G.Saray"da Arda"nın sakatlığının perde arkasında yatan gerçekler şok edici. Önceki gün oynanan Antalyaspor mücadelesinin sabahında başına gelecekleri sanki önceden gören genç yıldız, soluğu Bakırköy Acıbadem Hastanesi"nde aldı. Ağrılarından şikayetçi olduğunu söyleyen Arda"nın MR"ını çeken doktorlar, inceledikleri raporlar neticesinde başarılı oyuncunun maçta oynamasının riskli olacağını dile getirdiler. Ancak doktorların uyarılarına kulak asmayan yetenekli futbolcu, formasını sırtına geçirip sahaya çıktı.

MAÇTA ACISINI UNUTTU

MAÇ öncesi dizine beyaz renkli özel bir bandaj saran Arda, 2"li mücadelelere korkusuzca girince sakatlık kaçınılmaz oldu. Mücadelenin heyecanıyla dizindeki sakatlığını unutan milli yıldız, bitiş düdüğüyle birlikte gittiği soyunma odasında ağrıdan duramadı. Doktorların dizine uyguladığı buz tedavisiyle biraz olsun rahatlayan Arda"nın bu fedakârlığı başına dert açtı. / milliyet