Ulaşım sorunlarıyla tartışma yaratan Atatürk Olimpiyat Stadı, Dubailerin antrenman sahası oldu. Fenerbahçe'nin tek antrenman için 6500 lira ödediği stadı 2 ay kullanacakolan Dubailler antrenman başına sadece 200 lira ödeyecek.

Referans Gazetesi'nin haberine göre; 125 milyon dolara malolan Atatürk Olimpiyat Stadı, Dubaililerin antrenman sahası oldu. Saat başına 200 lira ödeyen Dubaileler her gün yaklaşık 2 saat antrenman yapıyor. Yapıldığı günden bu yana tartışmalara neden olan Atatürk Olimpiyat Stadı, ulaşım sorunları giderilemediği için futbol maçları için bir türlü cazip hale gelemedi ancak stat sessiz sedasız bir takım faaliyetlere evsahipliği yapmayı sürdürüyor.
2005'te tarihe geçen Liverpool-Milan Şampiyonlar Ligi finaline evsahipliği yapan Atatürk Olimpiyat Stadı, halihazırda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un (İBB) maçlarına evsahipliği yapıyor. İBB, her maç için 10 bin lira ödüyor. Statta ayrıca atletizm yarışları, konserler ve çeşitli spor kulüplerinin antrenmanları yapılıyor.
Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı'na bağlı olarak faaliyet yürüten Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Hazırlık ve Düzenleme Kurulu tarafından yönetilen stat, bugünlerde Dubai Milli Takımı'nı ağırlıyor.
Geçen sene de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 12 antrenman yapan Dubai Milli Takımı, bu yıl ise yaklaşık 2 ay Atatürk Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapacak.