İzmir Sevgi Şairleri Grubu tarafından her Pazar günü Karşıyaka Hangar Kafe"de düzenlenen "Şairler Buluşmasının" bu haftaki konuğu Aydınlı şair ve aşıklar oldu. Etkinlikte Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği Başkan Yardımcısı Şükrü Öksüz, Aydın Aşıklar ve Ozanlar Derneği Başkanı Muhsin Özen, Aşık Turgut Yılmazer, Şair Hüseyin Hakan Kurtaran, Şair Mehmet Orhan ve Şair Abdülhamit Özcan Aydın"ı İzmir"de temsil etti.
Ekinliğe katılan Aydınlı aşıklardan Muhsin Özen ve Turgut Yılmazer sazlı sözlü atışmalarıyla etkinliğe renk kattı. Yaklaşık birkaç saat süre olarak planlanan etkinlik, Aydınlı aşıkların sazlı sözlü atışmaları nedeniyle normal süresinden 2 saat daha uzun sürdü.
İzmir Sevgi Şairler Grubu Başkanı Şair Özen Gülay Atacan ve Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği İkinci Başkanı Şükrü Öksüz müştereken yapılan bu etkinlikten çok büyük keyif aldıklarını, çok verimli bir gün geçirdiklerini, bilhassa aşıkların canlı atışmalarından çok şey öğrendiklerini belirttiler. Sevgi Şairleri Grubu üyeleri, en kısa zamanda Aydın Yazarlar ve Şairler Derneği"nin etkinliğine de iade-i ziyarette bulunacakları sözünü verdiler.
Bu arada; İzmirli şairlerden Yalçın Benlican, Fikri Bulanık, Nevin Konuk, Mustafa Özçiçek, Nurten Can, Şiirimin Dili Com sitesinin sahibi Şair Hava Köseoğlu, Öğretmen Şair Halide Edip Avcı, Ömer Erhalim, Meryem Aslan ve Turgay Coşar etkinliğe katılan şairler arasında yer aldır. -iha