Bursa'da sahnelenen "Bana Bunu Yapma" adlı oyunda rol alan, özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Avrupa Yakası" adlı dizide "Tacettin" rolündeki Veysel Diker, sevgilisi Emrah Dölen ile sahnede nişanlandı. Kelebek'in haberine göre; seyircilerin de tanık olduğu nişan töreninde, çiftin yüzüklerini başrol oyuncuları, Nurseli İdiz ile Can Gürzap taktı.
Nurseli İdiz, Can Gürzap ve Veysel Diker"in rol aldıkları "Bana Bunu Yapma" adlı tiyatro oyunu dün akşam Bursa"da Tayyare Kültür Merkezi"nde sahnelendi. Çok sayıda tiyatro severin ilgiyle izlediği oyun sonunda sürpriz yaşandı. Seyircileri selamlayan sanatçılardan Can Gürzap, arkadaşı Veysel Diker"in oyunu izleyen sevgilisi Emrah Dölen ile nişanlanacağını duyurdu. Veysel Diker, oyunu izleyen sevgilisinin yanına gidip elinden tutarak sahneye getirdi. Sahnede nişanlanan çiftin yüzüklerini Nurseli İdiz ve Can Gürzap taktı.
Veysel Diker, görünce aşık olduğu Emrah Dölen ile Bursa"da 24 Kasım- 4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen 3'üncü Uluslararası İpekyolu Film Festivali'nde tanıştıklarını söyledi. Diker, düğünlerini de önümüzdeki aylarda Bursa"da yapacaklarını belirtti.

H2