İlçede yapılmakta olan Adnan Menderes Üniversitesi Köşk Meslek Yüksek Okulu için güreşen boğa sahipleri arasında yaşanan kavga polisin araya girmesiyle sona ererken, kıran kırana geçen boğa güreşlerinde baş güreşlerini Köşk"te Alim Yavaş"ın Çakıcı isimli boğası kazandı.
Köşk Arenasında gerçekleşen boğa güreşlerine İzmir, Muğla ve Aydın"dan 150"ye yakın boğa katılırken, güreşlerde ağalık ve baş güreşleri yapıldı. Kıran kırana geçen güreşlere İlçe Kaymakamı İsmail Soykan, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka Köşk İl Genel Meclisi Üyeleri Alim Yavaş ve Cengiz Ülgen ile binlerce boğa güreşi sever izledi.
Sabah erken saatlerde başlayan güreşler akşam saatlerine kadar devam etti. Güreşlerde ağalık güreşinin yapıldığı dakikalarda boğaların güreşleri bırakmasıyla boğa sahipleri belirlenemeyen bir sebeple kavgaya tutuştu. Arenada bulunan polislerin saha içine girerek tarafları yatıştırmasıyla tekrar başlayan güreşler büyük ilgi gördü.
Köşk Arenasında Köşk"ten Alim Yavaş"ın Çakıcı isimli boğası ile Muğla"dan Cemal Otçu"nun Felaket isimli boğaları arasında yapılan ağalık güreşini Çakıcı kazandı.
Baş boğa bin 500 TL para ve ağalık kupasıyla ödüllendirilirken, güreşler sırasında bir boğa rakibini yere devirmesi arenada büyük bir alkış tufanına neden oldu. Zaman zaman boğalar güreşlerini arena dışına taşırken, rakiplerinden kaçan boğalarda heyecanlı anların yaşanmasına neden oldu.
Köşk"e yapılacak ADÜ Melsek Yüksek Okulu inşaatı yararına düzenlenen güreşlerden elde edilecek gelirin okul inşaatında kullanılacağı öğrenildi.