Yılmaz Erdoğan'ın imza attığı "Çok Güzel Hareketler Bunlar" isimli programda canlandırdığı Hıyarlı Baba karakteriyle bir dönem fenomen olan Şahin Irmak, şu günlerde yeni bir heyecan yaşıyor. 35 yaşındaki oyuncu kendi sinema filmini çekmeye hazırlanıyor.

BKM Film'in yapımcılığında çekilecek olan filmi "Eyvah Eyvah" serisi ve "Deliha" gibi son dönemin gişe rekortmeni yapımlarına imza atan Hakan Algül yönetecek. Algül, son olarak Ata Demirer'in İzmir'de çektiği "Olanlar Oldu" filminin yönetmen koltuğunda oturmuştu. Şahin Irmak'ın senaryosunu yazıp başrolünü oynayacağı film, komedi türünde olacak.

Şu günlerde oyuncu kadrosu için hazırlıkların sürdüğü ismi henüz netleşmeyen filmin çekimlerinin ağustos ayı gibi başlaması planlanıyor. Daha önce "Çok Filim Hareketler Bunlar", "Kutsal Damacana Dracoola", "Entelköy Efeköy'e Karşı", "Git Başımdan" ve son olarak geçen yıl "Yok Artık 2" filminde rol alan Şahin Irmak, bu kez senarist kimliğiyle de beyazperdede adından söz ettirecek. Öte yandan kız arkadaşı oyuncu Asena Tuğal'le bu yaz evleneğini açıklayan Şahin Irmak'ın, bu kararını ertelediği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, yaz boyunca film hazırlığına yoğunlaşacak. Asena Tuğal de, geçen günlerde bu yaz Amerika'da oyunculuk dersi alacağını açıklamıştı.

BİRSEN ALTUNTAŞ

[email protected]