9 günlük olması beklenen Ramazan Bayram tatili nedeniyle, başta otobüs işletmeleri olmak üzere ulaşım sektöründe yoğunluk yaşanırken, tatillerini sahil bölgelerinde ve denizde geçirmek isteyenler tercih ettikleri yazlık, tatil köyleri ve otellerde rezervasyon yaptırıyor.
Deniz ile birlikte doğayı tercih edenlerin vazgeçilmezi olan Aydın ve ilçelerinde de yazlık, tatil köyü ve otellerde bayram öncesi tüm rezervasyonlar neredeyse doldu.
Bu sezon sonuna yaklaşılmasına rağmen otellerde doluluk oranının yüzde 95 oranında olduğunu ifade eden işletme sahibi Şahin Bozkurt, Ramazan ayı nedeniyle sahil kesimlerinde yerli turistlerin daha az olmasına rağmen yabancı turist sayısında artış olduğunu söyledi. Beklentilere cevap verebilmek için çalıştıklarını kaydeden Bozkurt, “Bizim görevimiz dünyanın ve ülkemizin dört bir yanından gelen iştirakçilerimizin huzurlu bir ortamda keyifli bir tatil yapmasını sağlamak. Otelimize gelen müşterilerimizin en güzel şekilde dinlenip eğlenmesi için gerekli hassasiyeti gösterdiğimize inanıyoruz. Bölgedeki tesislerimizde yerli ve yabancı tatilcilere her türlü imkan saylanarak iyi bir tatil geçirmelerini sağlıyoruz ” dedi.