Aralarında çocukların da bulunduğu onlarca meraklı kişi cesedin olay yerindeki incelemesini izlerken, bazı kişilerin de yaşananları cep telefonları ile görüntülemeye çalışması dikkati çekti.

Beşirli Mahallesi sahilinde dün akşam saatlerinde deniz kenarında bir kadın cesedi görevler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polisler, cesedin bulunduğu alanın etrafı çevrilerek meraklı vatandaşların girmesini güçlükl engelledi. 30-35 yaşlarında, yaklaşın 1.60 boyunda olan kadın cesedinin üzerinden kimlik de çıkmadı. Yaklaşık 1-1,5 aydır denizde bulunduğu, yüz ve vücudun çeşitli bölümlerinde bozulmalar bulunduğu gözlenen cesedin, bazı bölümlerinin de çürümüş olduğu ifade edildi. Savcının gelmesinin ardından üzerinde inceleme yapılan ceset, Trabzon Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından denizden çıkarıldı ve Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

FİLM SEYREDER GİBİ İZLEDİLER

Deniz kenarında ceset bulunduğu haberinin yayılmasının ardından aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda meraklı kişi sahile akın etti. Karayolunda seyreden araç sürücüleri de kalabalığı göründe durum, ceset olduğunu öğrenince araçlarını yol kenarına çekip cesedin çıkarılışını izlemek istedi. Yaklaşık 100 araçlık konvoyun oluştuğu olay yerinde polisin ceza yazılacağı anonsuna bile sürücüleri uzaklaşmaya ikna edemedi. Kimileri cesedin çıkarılışını cep telefonları ile kaydederken, kalabalığı fırsat bilen seyyar satıcılar da cesedin çıkarılışının ardından satış yapmaya başladı. Kalabalık, cesedin çıkarılmasının ardından dağıldı.