TradeMe adlı sitede hayaletleri açık artırma ile satışa sunan Woodbury, “Kutsal su ruhların enerjilerini emiyor ve onları bir tür uyku halinde tutuyor. 15 Temmuz 2009"dan beri hiçbir faaliyet olmadı. Bu nedenle onların şişede olduklarına inanıyorum” diyor.
Hayaletler için teklif edilen fiyatlar yaklaşık bin 400 doları bulurken, Woodbury sitede “Beni korkuttukları için onlardan kurtulmak istedim. Ama biri onlarla oynamak isteyebilir” diye yazıyor.
Ruhların yeniden canlandırılması için, kutsal suyun küçük bir kaseye boşaltılması ve evin içinde buharlaşmasına izin verilmesi gerektiğini söyleyen Woodbury, şişelerin dikkatle etiketlendiğini, böylece kullanıcıların hangi hayaleti serbest bıraktıklarını bileceği bilgisini de veriyor.
Woodbury, hayaletlerden birinin kimliğini tespit etmeyi başardığını öne sürüyor. Buna göre hayaletlerden biri 1920"lerde şu anda kendisinin yaşadığı evde ölmüş olan Les Graham adlı bir erkeğe ait.
Din adamının kendisine Les"in insanları korkutmayı sevdiğini ama, zayıf bir hayat olduğunu söylediğini anlatan Woodbury, adı açıklanmayan küçük bir kıza ait olan hayaletin ise çok daha güçlü olduğunu söylediğini belirtiyor. -milliyet