Aroma Bayanlar 3. Ligi A grubunda bu yıl ilk kez mücadele eden Didim Belediyespor Bayan Voleybol takımı 6. Haftada evinde ağırladığı İzmir ekibi Gelişim Kolejine 1-3"lük setler sonunda mağlup oldu. Didim Kapalı Spor Salonunda oynanan maçı Aydın Gençlik ve Spor Şube Müdürü ve Voleybol İl Temsilcisi Ali Yelgin de izlerken çok sayıda Voleybol severde maçı izledi.

İlk set çekişmeli geçerken Konuk ekip Gelişim Koleji ilk seti 21-25 "lik sonuçla kazandı. (0-1). Karşılaşmanın ikinci setine hızlı başlayan Didim Belediyespor, ilk teknik molaya 8-6 ikinci teknik molaya ise 16-9 önde girdi. İkinci seti bırakmayan Didim Belediyespor ikinci seti 25-23 alarak seride durumu 1-1 getirdi.

Üçüncü sette hücum ve savunmada etkili oynayan Gelişim Koleji 25-12 kazanarak durumu 1-2 "ye taşıdı. Maçın dürdüncü seti çekişmeli geçerken ilk teknik molayı 8-3 önde kapatan Didim ekibi, ikinci teknik molaya ise 16-13 geride kapattı. Setin son dakikaları çekişmeli geçerken İzmir Ekibi Gelişim Koleji 4. Seti 23-25 önde kapatarak maçı 1-3"lik setler sonunda kazandı./iha