Özellikle zamanı kısıtlı olan insanların en çok hastanelerde sıra beklerken zaman harcadığı ortaya çıktı. Yaşanan bu zaman israfını ortadan kaldırmak ve daha sağlıklı kalabilmek amacıyla Özel BSK Aydın Hastanesi, Aydın Barosu ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol çerçevesinde Aydın Barosu"na kayıtlı avukatlar ve aile fertleri sağlık hizmetlerini Özel BSK Anka Hastanesi"nden hem daha hızlı hem de yüzde 20 indirim ile alabilecekler.
Aydın Baro Başkanlığında gerçekleşen protokol törenine Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, Aydın Baro Genel Sekreteri Feridun Bekir Uysal İle BSK Anka Hastanesi Kurumsal Hizmetler Uzmanı Atılay Arkan ve İletişim Uzmanı Yasemin Yıldırım katıldı. Özel BSK Anka Hastanesi Kurumsal Hizmetler Uzmanı Atılay Arkan, yapılan bütün anlaşmalar ve hizmet protokollerinde randevu sistemini ön plana çıkardıklarını çalışan kesimin kısıtlı zamanlarında sağlık hizmetini olabilecek en kısa sürede alabilmeleri için çaba gösterdiklerini söyledi.
Meslektaşları için en önemli kavramın zaman olduğunu belirten Aydın Baro Başkanı Sümer Germen, imzalanan protokol ile Baro üyelerinin hızlı ve kaliteli sağlık hizmetine kavuşacağını dikkat çekti. Protokol çerçevesinde Baro"ya kayıtlı olan tüm Avukatlar ve aile fertleri sağlık taramalarında ve gecelik yatak ile refakatçi ücretlerinde yüzde 20 ayrıca ücretli hastalarda yüzde 10 indirim imkanına kavuşacak.
Diğer yandan BSK Aydın Anka Hastanesi ile Aydın Baro"ya kayıtlı olan tüm Avukatların ve ailelerinin olası hastalıkların erken teşhis edilebilmesi ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için özel bir check-up paketi oluşturularak ortak çalışmalar başlatıldı.
Hayatta en önemli olgunun sağlık olduğunu ve geri kalan her şeyin sağlıktan sonra geldiğini belirten Hastane yetkilileri Baro ile ortak çalışmaların devam edeceğini bu doğrultuda sağlıklı yaşam seminerleri ve organizasyonlar düzenleneceğini kaydettiler.