Fuardan döndükten sonra değerlendirmede bulunan Aydın Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Özlem Polatlı Fuar için, “Aydın"da hizmet veren "A" grubu hastanemizin kalite seviyesi, teknolojik altyapısı ve deneyimli kadrosuyla uluslararası hastalara hizmet verebilecek seviyeye ulaşması bizler için mutluluk vericidir. Fuar süresince sağlık hizmetlerinin yanında ilimiz de en iyi şekilde tanıtmaya çalıştık. Önümüzdeki süreçte dünyanın pek çok ülkesinden sağlık turizmi için ilimize gelecek hastalarımızla Aydın"ı bir sağlık turizmi merkezi haline getirmeyi arzu ediyoruz” dedi.
Op. Dr. Özlem Polatlı; yurtiçinden ve yurt dışından fuara katılan Sağlık turizmi ile doğrudan ilgili profesyonellere hastanemizi ve hizmetlerimizi tanıtma fırsatı bulduklarını belirtti. Aydın"ın doğa, tarih ve kaynakları açısından dünyanın "görmeye değer" köşesi olduğunu ifade eden Polatlı, “Sağlık Turizmi önemli bir kaynaktır. Aynı zamanda bölge ve ülke ekonomilerine olan katkıları da çok değerlidir. Bölgesinde göz sağlığı alanında "Marka" olan Aydın Göz Hastanesi gelişen Sağlık Turizmi potansiyelleri ile uluslararası bir marka olmanın yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.
Fuarda hastane standının oldukça dikkat çektiğini özellikle Almanya, Amerika, İngiltere, Avusturya, İsviçre, Romanya, Rusya, Ukrayna, Portekiz, Lübnan, Gürcistan, Irak, Umman, Suudi Arabistan gibi ülkelerden katılan elliye yakın yabancı sigorta ve tur şirketleri temsilcileri yoğun ilgi gösterdiğini kaydeden Op. Dr. Polatlı “Önümüzdeki dönem mevcut yurtdışı hasta potansiyelimizi anlaşma ve tanıtımlarla yüzde 30 arttırmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki aylarda Hastanemizi tercih eden hastalar için Türk Hava Yolları"ndan yüzde 20 indirimli seyahat avantajı sunmak üzere anlaşma da yapacağız” dedi.
Fuar süresince Aydın Göz Hastanesi stantında, Op.Dr. Özlem Polatlı tarafından ziyaretçilere göz sağlığı konusunda sağlık danışmanlığı yaparken, ayrıca stant ziyaretçilerine Aydın"ı tanıtıcı broşürler ve Aydın"da kalite standartlarında üretilen kabak tatlısı ikram edildi. -iha