Nazilli Nabız Sağlıklı Yaşam Derneğinin organize ettiği gecede sahne alan Atalay Demirci seyircisini adeta gülme krizine soktu. Gece sonunda yılın yorgunluğunu atmaya çalışan sağlıkçılar sanatçıyı ayakta alkışladı.
Nazilli Belediye Başkanı Aytekin Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Okul Müdürleri, Nazilli"deki sağlık kuruluşlarında görev yapan doktorlar ve çok sayıda davetlinin izlediği gösteri Belediye Tiyatro Salonunda gerçekleşti. Yaklaşık 2 saat süren gösteri boyunca gülen seyirci, seviyeli olduğu kadar dikkatli seçilmiş esprileri nedeniyle Demirci"ye alkışladılar.
Belediye Başkanı Aytekin Kaplan tarafından başarılı stan up"cıya gecenin sonunda bir teşekkür plaketi verildi. Programının sonunda kendi yazdığı şiirlerden oluşan şiir kitaplarını imzalayan ve satışından elde ettiği geliri ilaç yardımı için bağışlayan Demirci, dernek başkanı başta olmak üzere herkese ilgilerinden dolayı teşekkür etti.
Nabız Sağlıklı Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr Yusuf Ayçiçek “Dernek olarak sağlık çalışanlarına böyle bir etkinlikle jest yapmak istedik. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.