Söke"de meydana gelen tren kazasında mucizevi şekilde sağ olarak kurtulan genç sürücü Mutlu Üren(23)halen geçirdiği kazanın şaşkınlığını yaşıyor.
Dün akşam saat 18.20 sıralarında Adnan Kahveci Bulvarı ile Turgut Özal Bulvarı'nı birbirine bağlayan tren yolu hemzemin geçidinden geçmek isterken trenin yaklaşık 50 metre sürüklediği araçtan sürücü Mutlu Üren ve yanında bulunan Betül Bakcan(17) mucize eseri sağ kurtulmuştu. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan iki genç Söke Devlet Hastanesi"nde kısa süren tedavilerinin ardından taburcu edilmişlerdi.
Kaza anını anlatan genç sürücü Mutlu Üren, Adnan Kahveci Bulvarı'ndan Turgut Özal Bulvarı"na geçmek üzere iken karşı yönden bir aracın kendisine doğru geldiğini,o araca çarpmamak isterken direksiyonu kırdığını ve tam demir yolu üzerine geldiğinde 09 S 4536 plakalı aracının stop ettiğini söyledi. Bir anda trenle karşı karşıya kaldıklarını belirten Umut Üren; “Kaza anında müthiş bir korku ve heyecan yaşadık. Arabam stop edince tren aracımızı sürüklemeyi başladı. Trenin gara yakın olması nedeniyle yavaş seyretmesi bizim için büyük bir şans. Hurdaya dönen araçtan Betül ve ben sağ kurtulmayı başardık. Kazanın hala büyük şaşkınlığını yaşıyorum. Allah"a şükür iyiyiz” diye konuştu.