Son olarak atv’de ekrana gelen “Alemin Kıralı” dizisinde Aslan Kıral karakterini canlandıran Sezer, dün TEM Stüdyoları’nda yapılan çekimde olay çıkardı. Figüranların kendi arasında gülüşmelerine kızdığı ve birkaç kez ‘Susun’ diyerek grubu ikaz ettiği öne sürülen Sezer, ardından gürültü devam edince sette terör estirdi.

Sezer öfkesini kontrol edemeyince sette ortalık birden karıştı. Önce figürana saldıran, daha sonra figüranları sete getiren görevliyle tartışan Sezer, son olarak da dizinin kameramanı Kemal Aslan ile kavga etmeye başladı. Şiddetlenen tartışma sırasında Sezer, daha önce çok iyi anlaştığı söylenen kameramana yumruk attı. Aslan da Sezer’in yumruklarına karşılık verdi.

Polise gitmek istedi

Büyüyen kavgayı araya giren diğer set görevlileri güçlükle ayırdı. Sezer’in “Ya bu adamı işten atarsınız, ya da ben bir daha bu sete gelmem” diyerek ekibe gözdağı verdiği iddia edildi. Olayın ardından kameraman Kemal Aslan ve asistanları “Biz bu şartlarda çalışamayız” diyerek görevi bıraktı. Aslan’ın vücudundaki darp izleri nedeniyle polise başvurmak istediği ancak bu fikrinden dizinin uygulayıcı yapımcısı tarafından vazgeçirildiği öğrenildi.

Dizinin uygulayıcı yapımcısı tüm set çalışanlarından yaşanan olayın sette kalmasını ve dışarı sızdırılmaması istedi. Olayı soranlara da “Öyle bir şey yaşanmadı” diyerek kavgayı yalanladı. Dizinin bugünkü çekimi de dün yaşanan olay nedeniyle iptal edildi.

Bu ilk olayı değil

Röportajlarında kavgacı bir ruha sahip olduğunu kabul eden Şafak Sezer, 2007 yılında “Maskeli Beşler Kıbrıs’ta” filminin setinde Peker Açıkalın ile kavga etti. 2008 yılında Sezer, “Kadri’nin Götürdüğü Yere Git” filminin setinde Cem Özer ile tartıştı. 2010 yılında “Türk Malı” dizisinin çekimlerinde eşini oynayan Binnur Kaya ile kavga etti. 2011 yılında “Kolpaçino Bomba” adlı filmin çekimlerinin son gününde Sezer, figüran dövdü. Figüran, Sezer’den şikâyetçi oldu. Sezer yine geçen yıl üç arkadaşıyla, hakkında olumsuz yazılar çıkan Ekşi Sözlük’ün Levent’teki ofisini bastı.