Özcan Deniz için Kurban Bayramı buruk geçti. Ünlü şarkıcı; Alman Hastanesi'nde hayata gözlerini yuman anneannesi Fadile Aksoy'u memleketi olan Aydın'da son yolculuğuna uğurladı. Aydın dönüşü havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz, çok üzüntülü olduğunu ve bayramın üzüntülü geçtiğini belirtti. Gazetecilerin "Arkadaşlarınız size destek oldu mu?" sorusuna "Sadece Yavuz Bingöl aradı ve çiçek yolladı. Diğerleri ne aradı ne sordu" cevabını verdi.

CEVAP VERMEDİ

Gazetecilere, pek çok arkadaşının haberi daha yeni aldığını söyleyen Deniz; muhabirlerin "Eski arkadaşlarınız Mahsun Kırmızıgül ve Alişan'dan taziye geldi mi?" sorusuna "İyi akşamlar" demekle yetindi. Deniz, yaşadığı acıyı önceki gün anneannesine ithafen yazdığı bir yazıyla ifade etti.

Mekanın cennet olsun anacım

İşte Özcan Deniz'in anneannesinin ardından yazdıkları... "Bir kez daha ölüm denen gerçekle yüzleştim. Elinde büyüdüğüm ve annemden sonra ANA bildiğim canımızı, bir tanemizi, Fadile'mizi, ailemizin kalan tek çınarını ellerimle toprağa vermek, üstüne toprak atmak çok zordu. Mekanın cennet olsun anacım. Eminim oradasın zaten. Babamıza kavuşturduk seni. Gelmesi gerekenler oradaydı, aramasını beklediğim herkes de aradı. Allah razı olsun ve dualarınızı kabul etsin inşallah. Çelenk gönderen sevgili dostum Yavuz Bingöl'e; anamızı toprağa verene kadar yanımdan ayrılmayan sevgili dostum ve yapımcım Polat Yağcı'ya; çelenk ve mesajlarıyla beni hiç yalnız bırakmayan Özcan Deniz Fan Club üyelerine, gelen, omuz veren herkese sonsuz teşekkür ederim."

Sabah